« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
MOČVARA

Opaki party uz berlinskog DJ-a Dataxa

Datax će za sve ljubitelje techstepa, darkstepa, neurofunka i sličnih glazbenih pravaca 10. rujna napraviti veliki party

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DJ Datax)
Više o

Zagreb

,

močvara

,

Trip to Zion

,

party

,

rođeni 15. lipnja

Trip to Zion ponovno preuzima organizaciju velikih partya u Močvari. Ovog puta u Močvaru nam dovode berlinskog DJ-a i producenta poznatog pod imenom Datax koji će za sve ljubitelje techstepa, darkstepa, neurofunka i sličnih glazbenih pravaca 10. rujna napraviti veliki party.

DJ Datax  je već dugo vremena aktivan kao DJ na berlinskoj sceni. Poznat je po visokoj kvaliteti miksanja glazbe koja se proteže u rasponu tradicionalnih zvukova pa sve do mračnog druma and bassa.

Datax također radi kao producent s Bymskim za Unexpected Audio Production (UAP) i Shadowforces. UAP je digitalni label koji su u ožujku 2008. godine zajedničkim snagama osnovali Bymski i Datax, dva glazbenika i DJ-a koji spajaju elektronsku glazbu s tradicionalnim etno zvukovima s područja Balkana, Afrike i Azije. "Ponekad morate krenuti neobičnim putevima da bi susreli nove i neočekivane stvari."

DJ Datax se od 2001. godine orijentirao na drum and bass, te se ubrzo nametnuo na berlinskoj underground sceni. Dataxa opisuju kao vrlo energičnog selektora koji voli opake partije, i voli se svojim zvukovima poigravati s publikom. Ima uho za klasični stil čistih druma and bass linija, te se koristi njim za stvaranje tamnih i prekrasnih melodija protkanih dubokim bassovima. U svom setu u Močvari provrtit će nas od mračnog drum and bassa, preko neura i darkstepa do techstepa.

www.myspace.com/djdatax
www.balkantronika.de

Više na:
Reggae.hr

www.reggae.hr

Klub Močvara
www.mochvara.hr

04.08.2010. 12:14:46
Novi komentar
nužno
nužno