« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
ugodno i korisno

‘Ooo H-epi Day!’ u klubu Saloon

Mirko Rozga
Mirko Rozga
Više o

Saloon

,

48. večeri H-epicentra

,

Ooo H-epi Day!

,

H-epicentar

,

Mirko Rozga

Zabavno- humanitarna večer H-epicentra pod nazivom ‘Ooo H-epi Day!’ održat će se večeras u 20 sati u diskoteci Saloon na Tuškancu.

Humanitarna akcija ove, 48. večeri H-epicentra usmjerena je pomoći sto postotnom invalidu-distrofičaru Mirku Rozgi iz Trogira. Mirkove potrebe su višestruke. Kako bi spriječio mišiće da se koče i da bi mogao održavati najvitalnije životne funkcije, Mirko mora dvaput godišnje posjećivati toplice.

Također, pri putovanju u toplice potrebno je skupiti sredstva za zrakoplovnu kartu do Zagreba, a poseban trošak mu predstavljaju bočice botoxa za liječenje povišenog tonusa mišića na nogama kako bi se smanjili grčevi. Kako botox nije na listi HZZO-a, dvije bočice koštaju 3260 kn. Nakon što ga uzme, potrebna su najmanje dva mjeseca intenzivnog vježbanja za koje treba izdvojiti 27.200 kuna.

Zvuci DalmacijeGlavni program večeri izvest će atraktivne klape ‘Dolac’, ‘Visoke’ i ‘Furešti’. 

Kako Mirko ne radi i živi u težoj socijalnoj situaciji, sa zahvalnošću pozdravlja sve mlade, i one koji se tako osjećaju, koji će se večeras okupiti u Saloonu kako bi mu pomogli.

Sve koji Mirku žele novčano pomoći mogu svoje doprinose uplatiti na broj tekućeg računa PBZ-a: 80404-5-320659 3268.

Središnji dio večeri bit će nagradna igra sponzora ovog zbivanja koju će animirati voditelji Ante Novak i Diana Samardžić.  Sponzori večeri su Endora systems, Restoran Stari fijaker, Salon Mirta i Maranatha. U šest godina postojanja projekta, održano je 47 večeri i prikupljeno više od 100.000 kuna pomoći za četrdesetak osoba u potrebi. (DM) 

24.03.2008. 23:26:43
Novi komentar
nužno
nužno