« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
PREKINUTA SANACIJA

Omča u ukletoj kući nasmrt preplašila radnike

Glasine da je kuća u australskom Studley Parku ukleta dodatno su se proširile, nakon što su radnici, koji su radili na obnovi došli do uznemirujućeg otkrića

Omča u ukletoj kući nasmrt preplašila radnike
Omča u ukletoj kući nasmrt preplašila radnike (naturalplane.blogspot.com)
Više o

ukleta kuća

,

studley park

,

omča

Naime, radnici su popravljali krov 120 godina stare viktorijanske kuće, ali kad su u potkrovlju pronašli omču koja visi s jedne od grada ostali su zaprepašteni.

Kuća Studley Park središte je Camden golf terena, a dugo se smatrala jednim od ukletih zdanja te četvrti. Teorije o tome da je kuća ukleta raširile su se nakon nekoliko tragičnih događaja poput utapanja 14-godišnjeg dječaka 1909., te smrti sina bivšeg vlasnika 1939.

Rod Nash, direktor kompanije zadužene za sanaciju kuće, kaže kako je čuo priče o tome da je kuća ukleta, no nije imao problema s tim da je posjeti i po noći. Kuća je izgrađena 1889., a istraživač Ray Herbert, koji je proučavao njenu dugu i zanimljivu povijest, dodaje: ˝Bio sam u kući u sva doba dana i noći, no duhove nijesam vidio.˝

No to se ne može reći za četiri natjecatelja koji su u njoj proveli izolirani neko vrijeme, tijekom snimanja psihološkog reality showa ˝Scream Test˝ 2001. Jedan od njih izjavio je kako je čuo glasove koji su bili prejezoviti da nastavi natjecanje, a drugi je rekao da je čuo dječji plač u jednoj sobi.

˝Bilo je tu i različitih neobičnih pojava koje su prijavili susjedi. Od ženske osobe na prozoru, pa do svjetala koja se pale i gase. Jednom su čak pozvani i vatrogasci da istraže problem, ali otkrili su da su glavni prekidači za struju isključeni˝, dodaje Herbert.

22.01.2010. 14:23:04
Novi komentar
nužno
nužno