« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
HAK UPOZORAVA

Olujna bura: Zatvorena autocesta A1 od Sv. Roka do Posedarja

Zbog olujne bure, dionica autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, te državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorene su za sva vozila

Autocesta
Autocesta (HAK)
Više o

HAK

,

autocesta A1

,

olujna bura

Obilazak je državnim i županijskim cestama: čvor Sveti Rok-Gračac-Obrovac-Karin-Smilčić-do čvora Posedarje ili Zadar 2, i obrnuto. Paškim mostom smiju prometovati samo osobna vozila.

Dionicom autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, samo u smjeru Rijeke, zabranjen je promet za vozila teža od 3,5 tone, motocikle, vozila s kamp prikolicama, autobuse i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. U smjeru Zagreba autocesta je otvorena za sva vozila.

Jadranskom magistralom (D 8), između Bakra i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski Slavoniji, dok su u Gorskom kotaru i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj uglavnom samo vlažni. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog blatnih nanosa zatvorena je županijska cesta ŽC 3225 Vojnić-Perna, preko Petrove Gore. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

11.09.2010. 09:03:30
Novi komentar
nužno
nužno