« Biznis
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
BRAVO!

Olival na Vivanesseu 2017

Olival se predstavio na Vivanessu, prestižnom internacionalnom sajmu prirodne i organske kozmetike

Prestižni brand na prestižnom sajmu
Prestižni brand na prestižnom sajmu (Olival)
Više o

Olival

,

Vivaness

Vivaness kao vodeći internacionalni sajam prirodne i organske kozmetike, ovih je dana mjesto okupljanja proizvođača i distributera prirodne kozmetike. Sajam je pozicioniran u Nurembergu u Njemačkoj, u sklopu BIOFACH -a, najvećeg sajma za organsku hranu.

Čak 250 izlagača iz 30 zemalja prepoznalo je vrijednost ovog događaja, a među kojima se pozicionirao i Olival, vodeći hrvatski brend prirodne kozmetike. Priliku za sudjelovanje Olival je zaslužio jer u svojim proizvodima koristi samo certificirane prirodne sirovine, uz preradu po načelima „zelene kemije", što je dodatno potvrđeno internacionalno važećim certifikatima i bez kojih nije moguće izlagati na sajmu.

Tu garanciju visokih kriterija za prirodnu i organsku kozmetiku Olival jamči NATRUE certifikatom i jedan je od svega tri brenda u Hrvatskoj koji posjeduju taj prestižni certifikat. Olival proizvodnja usklađena je sa svim regulativama Europske unije te proizvodi u potpunosti odgovaraju visokim standardima za kozmetiku. Provođenje dobre proizvođačke prakse i visoka kvaliteta proizvodnje te zdravstvena ispravnost potvrđena je ISO 22716 certifikatom.

Brend se razvio na starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima magistre Vlaste Pojatine, a tradiciju dugu već 23 godine danas nastavlja pod vodstvom mlađeg managementa i direktora Marijana Pojatine. Uz dobar omjer visoke kvalitete sirovina, tradicije i inovativnost te praćenje svjetskih trendova, Olival je postao sinonim za prirodnu kozmetiku i kvalitetne proizvode u Istočnoj Europi.

Danas broji 89 proizvoda za njegu lica i tijela, podijeljenih u 8 linija. Proizvodi sadrže samo prirodne sastavnice poput masline, lavande, čička, oraha, nevena ili smilja, većinom hrvatskog podrijetla. Smilje je poznata mediteranska biljka s izvanrednim svojstvima, ujedno i glavna aktivna komponenta Olival linije za njegu lica s uljem smilja koja je glavna tema izlagačkog štanda na Vivanessu. Isticanje smilja nije niti malo neobično s obzirom na to da je izuzetno cijenjenu u prirodnoj preparativnoj kozmetici. Naime eterično ulje smilja posjeduje anti-age djelovanje, ublažava bore i revitalizira kožu i ne zove se bez razloga besmrtno ili „immortelle".

Osim toga, Olival će predstaviti i prošlogodišnji novitet, liniju Natural šampona, zatim linija suhih ulja za njegu kože lica, tijela i kose te premijerno i još neke novitete uz već poznate proizvode iz Olival linije.

17.02.2017. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno