« Metro World News
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
ljuta na slavu

Ljubavnica Mela Gibsona Oksana Pochepa izblamirala se na press konferenciji

Oksanu su živcirala novinarska pitanja o ljubavnom životu

(www.celebtv.com)
Više o

Mel Gibson

,

Gibson rastava

,

Oksana Pochepa

,

Mel Gibson rastava

Ruska pjevačica i fotomodel Oksana Pochepa, koja je odnedavno u žiži interesa medija kao ljubavnica hollywoodske zvijezde Mela Gibsona sazvala je danas press konferenciju na koju su mediji pohrlili u nadi da će čuti sve o njenom ljubovanju s Gibsonom.

Nažalost, o Gibsonu je bilo malo riječi, a puno o njenim novim pjesmama i albumu. Bilo je izuzetno teško izmamiti ikakvu riječ o Gibsonu. Nije htjela otkriti niti to gdje je i kada uopće upoznala američkog glumca. Kad su ju upitali poznaje li ga uopće odgovorila je "O tome ne mogu govoriti!".

Nakon mnogo nagovaranja ipak je popustila: "Mel Gibson je briljantan glumac, upoznala sam ga za vrijeme snimanja filma "Edge of Darkness", a volim sve njegove filmove... O njemu ne mogu govoriti jer se rastaje od supruge Robyn i ne mogu vam ništa reći jer bi mu to moglo naštetiti. Ali mogu vam govoriti o svojoj glazbi."

Kad su novinari počeli prigovarati kako je pres konferencija obična farsa, Pochepa se naljutila i kroz suze ljutito odgovorila "Ne treba mi Melovo ime ili ičije drugo ime da bih pjevala. Ne želim vas vidjeti ako me nećete pitati o mojm novom albumu i mojim pjesmama."

Međutim, kad su novinari poslušno krenuli s pitanjima o glazbi, Oksana se nije mogla sjetiti gdje i kada je održala zadnji koncert niti je željela opjevati nekoliko stihova iz neke od novih pjesama.

Piše: Viktorya Melnikova/Metro World News Moskva
23.04.2009. 18:19:01
Novi komentar
nužno
nužno