« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TV

Odvažne žene u potrazi za zlatom - premjerno na TLC-u

One su iz južne Kalifornije krenule na Aljasku u pokušaju da ponovno otvore rudnike zlata pokojnog djeda, jedan u Nomeu, a drugi 800 kilometara daleko u Fairbanksu

Iz Kalifornije na Aljasku
Iz Kalifornije na Aljasku (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Kopači zlata sa Aljaske

TLC predstavlja novi serijal o odvažnim modernim ženama koje su se upustile u nesvakidašnju avanturu!"Kopači zlata sa Aljaske" (Alaska Gold Diggers)na programu je od ponedjeljka 16. lipnja u 22 sata.

SarahJane i njezine 4 kćeri odvažile su se na veliki pothvat. Luksuzni smještaj i manikure trenutno im nisu prioritet. One su iz južne Kalifornije krenule na Aljasku u pokušaju da ponovno otvore rudnike zlata pokojnog djeda, jedan u Nomeu, a drugi 800 kilometara daleko u Fairbanksu. Radeći rame uz rame s iskusnim ekipama rudara s Aljaske, SJ i kćeri suočavaju se sa svime što Aljaska može ponuditi. U utrci sa zimom koja znači i kraj sezone, žene pokušavaju vra­titi svoje ulaganje te obnoviti svoju obiteljsku baštinu.

SaraJane "SJ" Bartholomae i njezine četiri kćerke Krista, Korre, Kamme i Tori, naslijedile su dva rudnika od SJ-inog oca, koji je ubijen dok je ona bila još dije­te. Cijena zlata na tržištu je porasla i one su odlučile da je došlo vrijeme za na­puštanje Newport Beacha u južnoj Kaliforniji i put na Aljasku kako bi ponovno pokrenule posao. U put i opremu su uložile svu ušteđevinu, a nemilosrdna klima Aljaske daje im samo 6 tjedana vremena da pronađu zlato. Za rudarenje će unajmiti iskusnu ekipu uhodanih rudara, ali samo njihova odlučnost, snaga i zajedništvo mogu ovu priču iz zabačenih dijelova Aljaske privesti sretnome kra­ju. Hoće li dame pronaći zlato?

"Kopači zlata sa Aljaske", šestodijelna uzbudljiva serija o odvažnim ženama na TLC kanalu premijerno kreće od ponedjeljka 16. lipnja u 22 sata.

12.06.2014. 14:24:00
Novi komentar
nužno
nužno