« Hi-tech
objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana
OPA! ;)

Odmotajte AOC-ov ultimativni Gamer's Gift vodič

Unaprijedite gamersku avanturu svojih voljenih i učinite ovu blagdansku sezonu nezaboravnom sa savršeno prilagođenim poklonom

Ima poklona, ima ;)
Ima poklona, ima ;) (Arhiva)
Više o

božićni pokloni

,

AGON by AOC

,

Gamer's Gift vodič

Ove blagdanske sezone istražite pikseliziranu avanturu osmišljenu za različite osobnosti gamera. Otkrijte idealnog tehnološkog suputnika namijenjenog za natjecateljskog entuzijasta, imerzivnog istraživača, strategijskog genijalca, povremenog društvenog gamera, avanturista vođenog pričom ili profesionalnog esportaša.

Unaprijedite gamersku avanturu svojih voljenih i učinite ovu blagdansku sezonu nezaboravnom sa savršeno prilagođenim poklonom!

Natjecateljski entuzijast

Za gamera koji uživa u intenzitetu multiplayer online battle arena (MOBA) i pucačine iz prvog lica (FPS), AOC GAMING 25G3ZM/BK predstavlja ultimativnu stvar izbora. Uz nisko kašnjenje unosa i visokom stopom osvježavanja od 240 Hz, ovaj monitor osigurava konkurentsku prednost s glatkim i odzivnim gameanjem, pružajući im prednost u svakoj virtualnoj borbi.

Preporučena maloprodajna cijena: 199 €

Saznajte više o AOC GAMING 25G3ZM/BK -> na poveznici 25G3ZM/BK

Imerzivni istraživači

Lovci na blago mogu se upustiti u epske avanture i istraživati ogromne open-world RPG-ove s AGON AG405UXC. Ovaj monitor pruža vizualnu gozbu s visokom ultrawide QHD rezolucijom (3440x1440) na impresivnoj dijagonali od 40 inča, nadopunjenom HDR podrškom. Omogućuje imerziju u zadivljujuće krajolike i doživljavanje gaminga kao nikada prije, čineći svaki zadatak vizualno zapanjujućim putovanjem.

Preporučena maloprodajna cijena: 599 €

Istražite AGON AG405UXC -> klikom na poveznicu AG405UXC.

Strategijski genijalac

Zapovjednici mogu voditi svoje vojske i osvajati kraljevstva s AOC GAMING CU34G2X/BK. Savršeno prilagođen za Real-Time Strategy (RTS) i Turn-Based Strategy (TBS) gaming, njegov ultrawide omjer širine i visine pruža strateški pregled potreban za potpunu dominaciju. Svaki se potez može precizno isplanirati kako bi se strategije odvijale besprijekorno na prostranom zaslonu.

Preporučena maloprodajna cijena: 389 €

Krenite u osvajanje s AOC GAMING CU34G2X/BK -> na poveznici CU34G2X/BK

Avanturisti vođeni pričom

Odvažni mogu doživjeti imerzivno iskustvo u zapanjujuće priče i vizualno impresivne avanture uz AOC GAMING CQ27G2S/BK. Skrojen za gamere vođene pričama, ovaj monitor može se pohvaliti visokim omjerom kontrasta i živopisnom reprodukcijom boja. Njegov zakrivljeni dizajn povećava imerzivnost, dok njegova podrška za HDR10 donosi poboljšane naglašene i sjenovite dijelove. Svaki zaplet i emotivni trenutak doživljavaju se u kinematografskoj kvaliteti, oživljavajući gaming narativ.

Preporučena maloprodajna cijena: 269 €

Otkrijte AOC GAMING CQ27G2S/BK -> na poveznici CQ27G2S/BK.

Povremeni društveni gamer

Za opuštene sesije gameanja s prijateljima, AOC GAMING Q27G2S/EU idealan je suputnik. Dizajniran za ležerni multiplayer gaming i naslove za jednog gamera, njegovi udobni kutovi gledanja i točnost boja stvaraju središte društvenog gameanja. Njegov IPS panel i široki kutovi gledanja osiguravaju da svatko ostane u akciji bez propuštanja trenutka. S optimalnom veličinom od 27 inča, s QHD rezolucijom i brzinom osvježavanja od 165 Hz, monitor je na vrhunskom mjestu pristupačnosti, performansi i oštrine.

Preporučena maloprodajna cijena: 299 €

Družite se s AOC GAMING Q27G2S/EU -> na poveznici Q27G2S/EU.

Profesionalni esportaš

Za one koji teže slavi u esport naslovima poput CS:GO-a i League of Legends, AGON PRO AG276QZD predstavlja ultimativni izbor. S izuzetno niskim vremenom odziva zahvaljujući OLED tehnologiji, visokom stopom osvježavanja od 240 Hz, niskim unosom kašnjenja i kompatibilnošću s NVIDIA G-SYNC, ovaj monitor osigurava da svaki pokret bude izveden s preciznošću. Podignite svoje esport performanse i natječite se na najvišoj razini.

Preporučena maloprodajna cijena: 999 €

Digni se na višu razinu s AGON PRO AG276QZD -> poveznica: AG276QZD

17.12.2023. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno