« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
11.-16. LISTOPADA

Odličan klupski tjedan u Purgeraju

Stand up se vratio u Purgeraj, a osim već tradicionalnih partyja, u srijedu vas očekuje nastup belgijske ska družine Skarbone 14 i domaćih Nan deSKA

Purgeraj
Purgeraj (Purgeraj)
Više o

Zagreb

,

Purgeraj

,

noćni život

,

stand up komedija

,

Zovko

,

MMC Kopriva

,

virtualna izložba

,

virtualna galerija

Pon 11.10. // OPEN MIC NIGHT! // 21:30h // ulaz slobodan

"I Hate Monday's" - open mic night pod vodstvom Marine Orsag i u novoj klupskoj sezoni!

marina_orsag_inline.jpg
Marina Orsag

Nove kvalifikacije čekaju na vas. Dođite i prijavite se i pokušajte biti jedna od onih 'budala' što se trude nasmijati ljude. Ako vam to nije u điru, jednostavno dođite podržati nove nade i nasmijati se do suza. Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko će od njih ući u veliko finale mjeseca i dobiti priliku osvojiti novčanu nagradu. Uz besplatan upad i happy hour od dva sata ova večer pravo je mjesto za zabavu.

Pod voditeljskom palicom Marine Orsag, očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komičara.

Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

Uto 12.10. // BASS WARS // 22h // ulaz slobodan

Utorkom su u Purgeraju na rasporedu ratovi basova! p.s. Samo za najotpornije uši.

Uvijek volimo naglasiti, Purgeraj je mjesto sa najraznovrsnijom ponudom glazbe u gradu, što potvrđuje i jedan od novijih programa u ponudi kluba, znakovitog naziva Bass Wars. Prateći razvoj trendova u svijetu elektronske glazbe, Bass Wars se kao ideja nametnuo sam od sebe i pokazao da interes publike za tako nešto postoji i raste iz mjeseca u mjesec.

Bass u nazivu objedinjuje Fidget, Electro, Bassline, drum'n'bass, Breakbeat, UK Funky, Kuduro i sve popularniji dubstep koji gazi sve pred sobom te iz dana u dan ima sve veći broj poklonika. Želite li se i vi zaraziti ovim ritmovima, dođite po svoju besplatnu tjednu dozu Bassa koju vam dva utorka u mjesecu na pladnju poslužuju DJ Mikey Walsh i Snobby Dick aka Yesh.

Sri 13.10. // SKAKAVAC: Skarbone 14 (bel) & Nan deSKA // 22h // ulaz slobodan

Ova srijeda je rezervirana za skakanje; stižu nam cijenjeni gosti iz Belgije, a pri stvaranju optimalne atmosfere pomoći će im lokalni ska fakini!

skarbone14__89f.jpg
Skarbone 14

S više od 350 koncerata u Belgiji i diljem Europe, Skarbone 14 su izbrusili stil za koji kažu da je: transformacija ogromne energije u kombinaciju ska-rocka, bossanove i reggaea. Ovaj fiesta ska-rock bend već skoro cijelo jedno desetljeće neumorno pohodi mnogobrojne festivale i koncerte u želji da zabavi i podijeli svoj entuzijazam s publikom.

Ukoliko ne znate francuski, teško bi bilo zaključili da se iza nasmijanih lica i eksplozivnih ritmova nalaze angažirani tekstovi puni prosvjeda prema našoj svakodnevnici posebice prema potrošačkom društvu. Njihovoj popularnosti svjedoče i 3 izdana albuma. Na posljednjem albumu „Satelites" iz 2009. skupina je odlučila u svoj poznati ska rock sound integrirati i druge glazbene stilove poput cumbie, merenge i salse.

Uz neumorne Belgijance, na pozornicu Purgeraja će se ovu srijedu parkirati zagrebački bend Nan deSKA. Parkirati - zato što nam dolaze u goste s jednim ciljem, predstaviti svoj novi singl „Parking" s kojim namjeravaju podignuti atmosferu do ludila. Nakon napornog rada u studiju na materijalima za album i nakon velikog uspjeha prvog singla „Ljeto", Nan deSKA će nam, nadamo se, napokon odgovoriti na famozno pitanje šta znači - Nan deSKA.

Čet 14.10. // TMO! theme party: SUIT UP! // 22h // ulaz 15kn nakon 00h

Tematski party Barney Stinsona :) TAKE ME OUT! suit up! party

barney.jpg
Barney

Popularnost serije "How I Met Your Mother" ili za one koji je znaju pod hrvatskim nazivom "Kako sam upoznao vašu majku", poprimila je planetarne razmjere, a jedan od glavnih likova serije Barney Stinson popularizirao je nošenje odjela do te mjere da se 13.10. održava međunarodni dan nošenja tog odjevnog predmeta. Kako su take me out!-ovci veliki fanovi serije, a posebno Barneya i kako se desilo da međunarodni dan odjela pada baš na srijedu prije take me out!-a, nismo izdržali da ne organiziramo tematski party. Dakle, sve je jasno; ne morate doći u cijelom odjelu, dovoljno je da nabacite košulju i kravatu. Isto vrijedi i za cure; ovaj put želimo da svi u Purgeraju izgledaju kao uglađena gospoda ili kako bi Barney rekao: 'Suit up! Cause' it's going to be legend...wait for it...dairy!'

Sophie je mlada i simpatična friška članica TMO crew-a. Posuđena je iz Varaždina i Purgeraj će je nastaviti posuđivati. Kad naraste živjet će u Londonu i vozit će MINI Coopera. Kofere je nakon srednje spakirala i uputila se na Farmaciju. Studira još kratko, pa da ne bi dala petama vjetra i otišla u UK, pokažite joj kak se pleše i atmosferira, neka niti ne poželi otići. S obzirom da nam ne stane cijela plejlista, recimo samo da pušta sjajnu indie pop i rock glazbu.

Pet 15.10. // ROCKETA // 22h // 15kn

Ljeto u Purgeraju je iznjedrilo Rocketu - glazbenu večer rock glazbe u novom ruhu!

Rocketa je ljetos lansirana u svemir. Zvjezdana flota pristigla iz Alfa, Delta i Gama kvadranta u našu galaksiju zove se TriForce crew (iliti Mirko, Marko i Matija). Izuzetni moćnici s najboljom arhivom rock glazbe. Od Beatlesa i Stonesa, preko Pipsa i Štuka do Zepellina i Ejsidisija. Očekuje vas pravi rockerski holodeck na floru. Ne treba tu puno mudrovati, Kapetan i njegovi poručnici su vješto istrenirani i znaju doskočiti u svakom trenutku. Valja svjedočiti prvom lansiranju Rockete jer ako niste imali prilike vidjeti Juraja 1961., nema razloga da ovo propustite.

rocketa_decki.jpg
Rocketa

Repertoar TriForce crew-a podrazumijeva: Billy Idol, U2, Red Hot Chilli Peppers, Abba, Roxette, Dire Straits, AC/DC, The, Who, R.E.M., Bryan Ferry, Beach Boys, The Cure, Queen, Bryan Adams, Genesis, Joan Jett...

Sub 16.10. // DANCEFLOOR MASSIVE // 22h // 15kn 

DžonSkaVolta, jedan od osnivača i organizatora Skaville festivala, prvog međunarodnog ska festivala u Hrvata i regiji ponovo trese, lupa i udara po Purgeraju!

Njegova selekcija svodi se na slobodoumno prožimanje žanrova i ritmova pod zajedničkim nazivnikom plesa. Ska je u srži i korijen njegove glazbe, bio to rocksteady, 2tone ili ska-punk, a koji nadopunjuje začinjenim modernim world music/gypsy/latin/jungle/patchanka ritmovima.

No, to je samo djelić jedne mnogo veće priče jer vaš selektor osluškuje želje, gibanja i ukus publike pa svoju selekciju širi u neslućene razmjere. Razuzdani tulum, dernek, štalu ili jednostavno rečeno - partijanu sa dušom u spontanoj izvedbi koju osiguravaju emocije koje se rađaju kako party odmiče u svoj vrhunac.

11.10.2010. 11:58:54
Novi komentar
nužno
nužno