« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
CELEBRITY BRAKOVI

Od sudbonosnog "Da" do razvoda u manje od pola godine

Iako brak više nije što je nekoć bio, neke poznate osobe nisu u njemu izdržale čak niti nekoliko dana, a kamoli dok ih „smrt ne rastavi"

Fotografija vijesti
Više o

Britney Spears

,

Pamela Anderson

,

Cher

,

Carmen Electra

,

Nicolas Cage

,

celebrity

Unatoč tomu što su posljednjih nekoliko desetljeća svijet i pop kultura postali iznimno cinični prema idealu vječne ljubavi, što nažalost prate i sve crnje statistike o stopama razvoda braka, neke poznate osobe nisu u njemu izdržale čak niti nekoliko dana, a kamoli dok ih „smrt ne rastavi".

Celebrity se svijet zadnjih dana sprda s ekspresnim razvodom reality TV zvijezde Kim Kardashian (koja je vjerojatno poznatija po svojoj stražnjici nego uspjesima u karijeri), budući da joj je trebalo svega 72 dana nakon vjenčanja da odluči kako više ne može živjeti s mužem.

Ipak, Kim nipošto u ovome nije usamljena niti posebna, a kao što ćete uskoro vidjeti, ima i onih koji su puno gori od nje. Pa krenimo.

Sophia Bush & Chad Michael Murray

Vjenčani: 5 mjeseci

Slavni duo iz popularne serije One Tree Hill (koju ste svako ljeto u reprizama mogli gledati i na našim televizijskim programima) zabavljao je cijelu ekipu na setu svojim nimalo diskretnim izljevima nježnosti, koje su se nastavile i nakon što se kamera ugasila. Ipak, par je izdržao svega 5 mjeseci i te su iste 2005. godine objavili da odlaze svatko na svoju stranu. „Teško je sad reći možemo li biti prijatelji.. Osjećam se povrijeđeno, poniženo i slomljenog srca", rekla je Sophia.

Kid Rock & Pamela Anderson

Vjenčani: 4 mjeseca

Sudbonosno su „da" jedno drugome rekli u lipnju 2006. godine, a njihovo je vjenčanje proglašeno rock događajem godine, a slavlje se do dugo u noć nastavilo na ogromnoj privatnoj jahti u Saint Tropezu. Unatoč ljigavim izljevima ljubavi u javnosti, Pamela je zatražila razvod svega četiri mjeseca kasnije. Party je očigledno završio.

Lisa Marie Presley & Nicolas Cage

Vjenčani: 3 mjeseca

Što učiniti kada ste ultimativni obožavatelj Elvisa Presleya i imate u svom vlasništvu gotovu svu moguću memorabiliju koja se može nabaviti na tržištu? Koji je sljedeći korak? Oženiti njegovu kćer naravno. „Ovaj je brak bio jedna ogromna pogreška", zaključila je Lisa Marie nakon razvoda 2002. godine.

Cher & Gregg Allman

Vjenčani: 9 dana

Već polako dolazimo da pravih neslavnih rekordera. U možda i najvećem holidvuskom klišeju, nepoderiva Cher i glazbenik Allman vjenčali su se u gradu poroka ponešeni zaljubljenošću i alkoholom, svega nekoliko dana nakon što je Cher finalizirala razvod sa svoijm dugogodišnjim partnerom Sonnyem Bonom. Romansa je trajala svega 9 dana.

Carmen Electra & Dennis Rodman

Vjenčani: 9 dana

Drugo mjesto sa Cher i Greggom dijele (uvjetno rečeno) glumica Carmen Electra i košarkaš Dennis Rodman. Kao i u prethodnom slučaju, vjenčanju je kumovao ludi provod u Las Vegasu 1998. godine, a Dennis je zatražio razvod svega 9 dana nakon izražavanja vječne i neraskidive ljubavi.

Britney Spears & Jason Alexander

Vjenčani: 2 dana

Nije nikakva tajna da je Britney oborila mnoge rekorde kada je ljudska glupost u pitanju, ali vjenčanje za prijatelja iz djetinjstva 2004. godine koje je završilo prije negoli je i počelo (opet u Las Vegasu) svakako spada u antologiju nevjerojatnih i krivih odluka koje je dotična donosila kad su muškarci u pitanju.

02.11.2011. 16:18:00
Novi komentar
nužno
nužno