« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Od potpisanih slika zarađivao za heroin

Suprug Amy Winehouse prodavao njezine fotografije za ‘šut’

Problematični Blake trenutačno se u bolnici oporavlja od predoziranja heroinom koji je nabavio u zatvoru
Problematični Blake trenutačno se u bolnici oporavlja od predoziranja heroinom koji je nabavio u zatvoru (Getty Images)
Više o

Amy Winehouse

,

Blake Fielder-Civil

Blake Fielder-Civil, suprug Amy Winehouse, već je mjesecima u zatvoru, a nakon vijesti o predoziranju koje je uz pravovremenu liječničku pomoć preživio, pojavile su se i nove informacije o njegovim poduzetničkim pothvatima iza rešetaka, prenosi NET.hr.

Maštoviti Blake je, naime, prodavao fotografije s likom i potpisom svoje supruge Amy Winehouse, a kupovali su ih zatvorenici koji su ih potom pokušavali prodati na internetu. Tržište stoji ovako - jedna fotka koju je potpisala dobitnica pet Grammyja vrijedi jedan ‘šut’.

Ludi za opijatimaAmy je predoziranog supruga posjetila u bolnici, no iste je večeri viđena u londonskom noćnom klubu na ludom tulumu s prijateljicom.
Zbog incidenta s drogom, Blakeu je produljena zatvorska kazna za još nekoliko mjeseci.
Policija je nakon što se Blake predozirao krenula s istragom, a brzo je ustanovljeno kako je problematični suprug ništa manje problematične zvijezde zarađivao na njezinoj slavi. Procedura je jednostavna - netko je Blakeu dostavljao ‘potpisane’ slike Amy Winehouse, a on ih je prodavao zatvorenicima koji imaju ‘veze’ na internetu.

Za fotografiju koja na regularnom tržištu vrijedi puno više, Blake bi dobivao heroina vrtijednog nekoliko funti, pa je, uz osudu, u britanskim medijima naišao na ismijavanje zbog lošeg poslovanja privatnog obrta. Policija još istražuje tko je Blakeu donosio potpisane slike. (METRO) 

18.02.2008. 22:40:47
Novi komentar
nužno
nužno