« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
LETOVI

Od danas uspostavljena sezonska zračna linija Beograd - Dubrovnik

Srbijanski Jat Airways letjet će petkom i nedjeljom a hrvatski Croatia Airlines ponedjeljkom i srijedom

Više o

Croatia Airlines

,

Zračna luka Dubrovnik

,

zračni promet

,

Jat Airways

Sezonska zračna linija Beograd - Dubrovnik uspostavljena je u petak letovima koje će srbijanski "Jat Airways" obavljati petkom i nedjeljom, dok će hrvatski "Croatia airlines" s letovima od Dubrovnika u Beograd početi sljedećeg tjedna, prenosi Hina.

Kako je objavljeno na internetskoj stranici hrvatskog zračnog prijevoznika, u ljetnom redu letenja, u razdoblju od 20. lipnja do 7. rujna, "Croatia Airlines" direktnim letovima povezuje Dubrovnik i Beograd, svakog ponedjeljka i srijede.

Američka zrakoplovna kompanija Swift Air od danas bi formalno trebala započeti letove na liniji Beograd - Zagreb - Chicago, za šta je krajem proteklog tjedna najavljena dozvola iz srbijanske uprave za civilni zračni promet.

Iz te uprave rečeno je da će Swift Airu, koji je već dobio dopuštenje za liniju Chicago-Beograd jednom tjedno, biti izdano i novo dopuštenje za liniju Chicago-Zagreb-Beograd u oba smjera, u razdoblju od 17. lipnja do 29. prosinca.

To će, kako je objašnjeno, i dalje biti izravni letovi iz SAD-a s obzirom na to da američka tvrtka neće moći prevoziti putnike samo od Beograda do Zagreba ili obratno. Putnici će moći putovati od Chicaga do Zagreba ili Beograda, kao i od Beograda ili Zagreba do Chicaga.

17.06.2011. 14:26:00
Novi komentar
nužno
nužno