« Spektakli
objavljeno prije 15 godina

Obrijana glava Cameron Diaz

Slavna glumica dobila je specijalnu masku za glavu za ulogu majke teško bolesne djevojčice
Slavna glumica dobila je specijalnu masku za glavu za ulogu majke teško bolesne djevojčice
Više o

Cameron Diaz

,

My Sister’s Keeper

Zvijezda Cameron Diaz odrekla se plave kose i na snimanju svog novog filma ‘My Sister’s Keeper’ u Santa Monici pojavila se potpuno ćelava.

Glumica u novom filmu glumi uz Abigail Breslin, Aleca Baldwina i Sofiu Vassilievu. Abigail Breslin glumi djevojčicu koja je oboljela od leukemije zbog čega je izgubila svu kosu, a Cameron tumači njezinu majku koja je obrijala glavu kako bi dala podršku bolesnoj kćeri.

Ipak, ta se humana gesta odnosi samo na filmsko platno. Cameron je, naime, dobila posebnu masku, napravljenu prema njezinim mjerama koja ‘glumi’ ćelavost.

Ćelava glumicaCameron je prihvatila ulogu u filmu ‘My Sister’s Keeper’ u kojem glumi majku djevojčice oboljele od leukemije. Kako bi dala podršku svojoj kćeri, obrije glavu. 

Cameron je sa zadovoljstvom prihvatila ulogu u filmu, jer joj je, kazala je, potrebno što više posla kako bi prebrodila teške trenutke koje prolazi zbog smrti svoga oca koji je preminuo od leukemije. Glumica trenutačno nije u vezi, a izjavila je i kako joj muškarac  u životu sada nije potreban.

- Ljudi misle da ako si sam, onda si neispunjen, no to nije istina. Stvar je u tome da ne želim biti u vezi zbog koje ću se osjećati neispunjeno - kazala je. (METRO) 

22.05.2008. 21:08:40
Novi komentar
nužno
nužno