« Nogomet
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
PRIJAVITE SE

Objavljene potpore za projekte borbe protiv homofobije u nogometu

Dvadeset manjih potpora u iznosu od 400 eura namijenjeni su svim formalnim i neformalnim grupama, navijačkim skupinama, nevladinim organizacijama i udrugama iz cijele Europe, koji se bave promicanjem ljudskih prava

Osigurajte potporu i pomozite nogometu
Osigurajte potporu i pomozite nogometu (Arhiva)
Više o

nogomet

,

homofobija

,

potpore

U susret Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije (IDAHOT), mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u nogometu Fare Network u suradnji sa organizacijom Football vs. Homophobia objavljuju dodjelu potpora za projekte borbe protiv homofobije u nogometu.

Dvadeset manjih potpora u iznosu od 400 eura namijenjeni su svim formalnim i neformalnim grupama, navijačkim skupinama, nevladinim organizacijama i udrugama iz cijele Europe, koji se bave promicanjem ljudskih prava.

Predložene aktivnosti bi trebale promovirati različitosti među ljudima u nogometu, praveći nogomet sigurnim mjestom koje prihvaća LGBT osobe, stvarajući prilike za njih u nogometu i sportu uopće.

U 2015. godini ove potpore je dobilo 15 grupa iz Europe, Afrike i Centralne Amerike koji su organizirali nogometne turnire, kampanje podizanja svijesti o homofobiji, razna okupljanja i diskusije o participaciji LGBT osoba u nogometu.

Svi zainteresirani za potpore mogu poslati svoje prijave OVDJE najkasnije do 2. svibnja 2016. godine. Dobitnici potpora bit će obaviješteni do 4. svibnja 2016.

27.04.2016. 11:54:00
Novi komentar
nužno
nužno