« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
PANELI

Objavljen program događaja 'MEDIA: prilike i izazovi malih zemalja'

Događanje u čijem su fokusu audiovizualne perspektive zemalja niskog produkcijskog kapaciteta moderirat će Martina Petrović, voditeljica DKE ‒ Ureda MEDIA Hrvatske

Sjajni paneli
Sjajni paneli (Arhiva)
Više o

panel

,

MEDIA

DKE - Ured MEDIA Hrvatske organizira događanje pod nazivom 'MEDIA: prilike i izazovi malih zemalja'. Riječ je o prvom u nizu događanja planiranih za 2020. godinu.

Niz događanja hrvatskog Ureda MEDIA planiranih za 2020. godinu otvaraju tri panel-diskusije koje će se održati 17. siječnja s početkom u 12 sati u prostorijama Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Događanje u čijem su fokusu audiovizualne perspektive zemalja niskog produkcijskog kapaciteta moderirat će Martina Petrović, voditeljica DKE ‒ Ureda MEDIA Hrvatske.

Unutar prve panel-diskusije, u kojoj će sudjelovati Ognian Zlatev, aktualni voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, Luís Chaby Vaz, predsjednik Europske udruge ravnatelja filmskih fondova i centara, i Christopher Peter Marcich, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra, naglasak će biti stavljen na razmatranje važnosti kulturne raznolikosti u okviru Potprograma MEDIA.

Druga panel-diskusija bavit će se pojedinačnim i skupnim projektima, a u njoj će sudjelovati producentica Ankica Jurić Tilić (Kinorama), producentica Tamara Babun (Wolfgang&Dolly) i predstavnik producentske kuće Maxima Film.

Završni segment događanja činit će rasprava koja će tematizirati festivale i distribuciju. O tim aspektima audiovizualnog sektora razgovarat će Inja Korać, producentica programa Industrija Zagreb Film Festivala, Matea Milić, producentica Svjetskog festivala animiranog filma ‒ Animafesta Zagreb, i Alen Munitić, direktor Festivala mediteranskog filma Split te voditelj projekta Kino Mediteran.

Detaljan raspored događanja dostupan je na ovoj poveznici.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, no s obzirom na ograničen broj mjesta, ljubazno molimo da svoje rezervirate na vrijeme, najkasnije do 16 sati 16. siječnja, putem platforme Entrio. Panel-diskusije će se odvijati na engleskom jeziku.

14.01.2020. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno