« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
MEĐIMURJE

Obaranje Guinnessova rekorda u igranju pokera

Novi Guinnessov svjetski rekord pokušat će ostvariti Danijel Črnić u Toplicama Sveti Martin i iznosit će 80 sati neprekidnog igranja pokera

Poker
Poker (Wikipedia)
Više o

Međimurje

,

Škole stranih jezika Enbe

,

Pedala nije šala

,

akcija biciklista

Toplice Sveti Martin ovog su tjedna domaćini jednog prilično interesantnog zbivanja. Guinnnessova skupina "Sportom za život", pokrenula je prvi u nizu rekorda koji će se obarati kod međimurskog domaćina. Prvo obaranje rekorda počelo je već danas u jutarnjim satima u Pubu Potkova.

Trenutni Guinnessov svjetski rekord u igranju pokera iznosi 72 sata i 2 minute i postavljen je u Americi 2004. godine.  Novi Guinnessov svjetski rekord pokušat će ostvariti Danijel Črnić u Toplicama Sveti Martin i iznosit će 80 sati neprekidnog igranja pokera!

Svi ljubitelji ove igre su dobrodošli da sudjeluju i pomognu pri upisivanju u Guinnessovu knjigu rekorda 2011! Za sudjelovanje nije potrebna predbilježba ni kotizacija, već samo dobra volja i osnovno znanje te kartaške igre. Međutim, i za one koji nisu upoznati sa pravilima pokera organizirana je besplatna škola koja će im omogućiti naknadno uključivanje.

Kako i samo ime Udruge govori "Sportom za život", projekat je humanitarnog karaktera sa ciljem sakupljanja sredstava za liječenje djece oboljele od leukemije, što ovoj akciji daje viši smisao i plemenitu notu.

Obaranje rekorda očekuje se 23. rujna u popodnevnim satima uz popratnu zabavu.

20.09.2010. 13:50:51
Novi komentar
nužno
nužno