« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
KONFERENCIJE

Nutricomm 2018 u Akceleratoru 22. svibnja

NUTRICOMM je organiziran kroz četiri sekcije, gdje svaka sekcija ima svoje inicijalno predavanja u trajanju od 15 minuta, nakon čega slijedi panel kojeg vodi moderator, u trajanju od 45 minuta

Dođite na Nutricomm
Dođite na Nutricomm (Nutricomm)
Više o

poslovno-tehnološka konferencija

,

Nutrition Conference 2018.

,

Nutricomm

NUTRITION CONFERENCE 2018. je jednodnevna konferencija iz područja nutricionizma, tehnologije i znanosti o hrani, koja ima cilj okupljanje profesionalaca i zainteresirane javnosti povezanih sa hranom, tehnologijom, inovacijama i obrazovanjem.

NUTRICOMM je organiziran kroz četiri sekcije, gdje svaka sekcija ima svoje inicijalno predavanja u trajanju od 15 minuta, nakon čega slijedi panel kojeg vodi moderator, u trajanju od 45 minuta.

Tijekom panela, NUTRICOMM omogućava otvoreni pristup i postavljanje pitanja prilikom održavanja panela.

NUTRICOMM 2018. će se održati u utorak, 22.05.2018., u prostoru Akceleratora,
Tehnološkog Parka Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, 1.kat., 10 do 17sati.

Konferencija se ove godine fokusira na četiri teme koje će se obraditi kroz panele:

1. BUDUĆNOST NUTRICIONIZMA I BIOTEHNIČKIH ZNANOSTI
2. FUNKCIONALNI PROIZVODI U PRAKSI
3. PREHRANA U OSNOVNIM ŠKOLAMA
4. TEHNOLOGIJA U SLUŽBI HRANE I ZDRAVLJA

Ciljana skupina su stručnjaci iz biotehničkog područja, IT / ICT sektora, prehrambene industrije, turizma, obrazovanja, studenti i zainteresirana javnost. Iza svake teme na konferenciji je okrugli stol sa renomiranim moderatorima i članovima koji će uz svoj doprinos temi biti slobodni odgovoriti na pitanja auditorija. Cilj je promovirati i umrežiti nutricionizam sa drugim granama eksperata, potaknuti nove suradnje, nove projekte i podržati struku. Na kraju konferencije, prikupit će se zaključci svakog panela i javno opisati na web stranici.

Očekivani rezultati NUTRICOMM 2018. konferencije su prezentacija proizvođača i inovatora, stvaranje zaključaka za svaku od tema, donošenje odluka o budućim aktivnostima za svaku od tema, povezivanje stručnjaka iz biotehničkih znanosti sa drugim strukama, stvaranje novih poslovnih mogućnosti i mogućnosti za znanstvena istraživanja.

Konferencija nije naplatna, svoje besplatne ulaznice možete preuzeti preko web stranice konferencije: http://nutricomm2018.redfork.hr/

09.05.2018. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno