« Auto-moto
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
Redizajn limuzine

Novo ruho Dacije Logan

Fotografija vijesti
Više o

Dacia

,

Dacia Sandero

Rumunjska Dacia je ovaj tjedan i službeno predstavila redizajniranu verziju aktualne Logan limuzine. Inspiracija za Loganovo novo ruho je Dacia Sandero, premijerno predstavljena u Ženevi.

Najveće je promjene Logan doživio sprijeda, gdje se posebno ističe rebrasta maska hladnjaka sa novim logom marke. Svjetla imaju moderniji izgled, dok je modificiran i odbojnik, koji sada ima drukčiji otvor za zrak i otvore za maglenke.

Promjene straga uključuju nova svjetla i odbojnik, te kromiranu lajsnu na donjem dijelu poklopca prtljažnika. Interijer Logana je također unaprijeđen po uzoru na Sandero, pa su tu sada novi upravljač, prednji panel, kvalitetniji materijali...

Logan je dobio nove boje, a zbog drukčijih branika je za 4 cm duži nego ranije (4,29 m). Prtljažnik je ostao isti i ima obujem od 510 l.

Kao opcija će u ponudi biti sustavi EBD (el. raspodjela kočione sile) i EBA (pomoć pri naglom kočenju). U ponudi su i dalje tri benzinca (1.4L sa 75 KS, 1.6L sa 90 KS, 1.6 16V sa 105 KS) i dva 1.5 dCi dizelaša sa 70 i  85 KS.     (ŽS)

02.07.2008. 23:24:03
Novi komentar
nužno
nužno