« Hrvatska
objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana
MLJAC

Novi Zvijezda ketchup

Novi Zvijezda ketchup – 0 % dodanog šećera, 50 % manje kalorija i sigurnih 100 % najdražeg okusa

Zvijezda ketchup
Zvijezda ketchup (Arhiva)
Više o

ketchup

,

Zvijezda ketchup

Linija Zvijezda ketchupa od sada ima novo pojačanje - Zvijezda ketchup s 0 % dodanog šećera i 50 % manje kalorija, ali s jednako bogatim i dobro poznatim okusom. Novi ketchup nastao je na tradicionalnoj recepturi Zvijezda blagoga ketchupa, pripremljen je od sočnih rajčica, a u njemu će uživati svi koji žele kontrolirati unos šećera, bez da rade kompromise kada je okus u pitanju.

Zvijezdin tim stručnjaka na razvoju ovog proizvoda radio je više od 12 mjeseci, a brend menadžerica, Lidija Đukić istaknula je: „Zvijezdin ketchup već godinama osvaja nepca i djece i odraslih. Varijacijama okusa prilagođava se potrebama i željama svakoga od nas, od blagog, ljutog do pizze i ketchup kids. Prateći potrebe potrošača, naš je razvojni tim prionuo testiranju najbolje recepture za omiljeni umak od sočne rajčice, ali bez dodanog šećera i sa značajno smanjenim udjelom kalorija. U cijelom procesu najvažnije nam je bilo zadržati tradicionalan i dobro prepoznatljiv okus Zvijezda ketchupa zbog kojeg ga potrošači i biraju. Nakon više od godinu dana razvoja i svakodnevnog kušanja možemo ponosno reći da vjerujemo da smo pronašli pravi recept kojim će potrošači biti zadovoljni.„

Novi Zvijezda ketchup s 0 % dodanog šećera i 50 % manje kalorija možete pronaći na prodajnim mjestima diljem Hrvatske, u dobro poznatom pakiranju, no s plavim čepom.  

05.10.2023. 11:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    06.10.2023. 09:22
    super ketchup
  2. avatar
    armando
    06.10.2023. 09:22
    super ketchup
Novi komentar
nužno
nužno