« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
DOBILI SMO DOKAZE?

Novi Zeland nakon 50 godina objavio tajne podatke o NLO-ima

VIDEO - Objavljeno je oko 2000 tajnih dokumenata o pojavljivanju NLO-a i susretima s alienima na Novom Zelandu

NLO
NLO (YouTube)
Više o

NLO

,

Novi Zeland

,

vanzemaljci

,

Kaikoura

Novozelandska vlada je objavila dokumente o NLO-ima koji su 50 godina držani u strogoj tajnosti. Radi se o podacima koji obuhvaćaju razdoblje od 1954. do 2009. Na gotovo 2000 stranica nalaze se svjedočanstva pilota, građana i vojnika o navodnim pojavljivanjima vanzemaljskih objekata na nebu. Objavljeno je i nekoliko pisama osoba koje tvrde da su stupile u kontakt s alienima.

Najveći broj dokumenata odnosi se na svjetleće objekte koji lebde ili bljeskaju, ali postoje i pomalo kontroverzna svjedočanstva o vanzemaljcima s maskama faraona. Jedan muškarac, na primjer, tvrdi da su mu vanzemaljci otkrili da se ljudi nakon smrti na 150 godina pretvaraju u atome vodika nakon čega poprimaju svojstva natrija.

Najpoznatiji slučaj NLO-a na Novom Zelandu dogodio se 30. prosinca 1978. u blizini mjesta Kaikoura na istočnoj obali države. Filmska ekipa je deset dana nakon prvog svjedočanstva zrakoplovom preletjela područje Blenheim-Wellington-Christchurch te snimila neobične svjetlosne fenomene. Snimatelji i piloti tvrde da su im u susret dolazili nepoznati svjetleći objekti koji su potom naglo nestajali. Odgovorni u obližnjoj zračnoj luci u to su vrijeme također zapazili nepoznate objekte na radaru.

U službenim izvješćima ratnog zrakoplovstva stoji da se zapravo radilo o Veneri, svjetlima brodova i rijetkom fenomenu radio valova. Zagovornici NLO-a objašnjenje smatraju prijevarom te u novim dokumentima tragaju za dokazima koji potvrđuju njihove teorije. Podsjećaju na iskaz bivšeg djelatnika ministarstva prometa koji se prošle godine javio medijima s tvrdnjom da su se nekoliko dana nakon navodnih NLO-a u Kaikouri pojavili američki istražitelji s neobičnim uređajima.

Glasnogovornik novozelandskog ministarstva obrane (New Zealand Defence Force) Lavae Tamariki je uoči objave naglasio da se radi isključivo o prikupljenim informacijama, te da one nisu analizirane niti provjerene.

Objavljene dokumetne možete pogledati OVDJE

Snimke i svjedočanstva o NLO-u iz Kaikoure pogledajte u videu:


24.12.2010. 13:45:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    24.12.2010. 15:42
    nije Venera, nego močvarni plin :-P
  2. avatar
    Dijete
    30.12.2010. 02:18
    Taj Lavae Tamariki je rekao da informacije nisu analizirane niti provjerene.
Novi komentar
nužno
nužno