« Zagreb
objavljeno prije 15 godina
topla voda

Novi Zagreb bez tople vode do sutra

Kvar na glavnom razvodnom šahtu ohladio pipe u Novom Zagrebu do sutra

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boris Kovačev/CROPIX)
Više o

Novi Zagreb

,

zagreb-info

,

topla voda

Zbog kvara na glavnom razvodnom šahtu u naselju Zapruđe danas oko 16 sati došlo je do neplanirane obustave isporuke toplinske energije svim stanovnicima Novog Zagreba koji toplinsku energiju dobivaju iz centraliziranog toplinskog sustava HEP-Toplinarstva, pa novozagrebački potrošači neće imati toplu vodu do završetka sanacije kvara i puštanja vrelovoda u pogon, najvjerojatnije do sutra poslijepodne.

HEP-Toplinarstvo priopćilo je da se pristupilo hitnoj sanaciji kvara te da se ponovna uspostava opskrbe toplinskom energijom očekuje sutra u poslijepodnevnim satima.

Iz HEP-a podsjećaju i da je, zbog unaprijed planiranih radova zamjene magistralnih vrelovoda u gradskoj četvrti Novi Zagreb - istok, nevezanih uz spomenuti kvar, predviđena obustava isporuke toplinske energije svim potrošačima HEP-Toplinarstva iz novozagrebačkih naselja Siget i Trnsko, te pojedinim potrošačima iz naselja Utrine i Sopot, od sutra ujutro do 18. srpnja navečer kada bi potrošači iz tih naselja trebali dobiti toplu vodu.

Iz HEP-Toplinarstva mole potrošače za strpljenje i razumijevanje tijekom saniranja kvara na glavnom razvodnom šahtu, kao i tijekom rekonstrukcije magistralnih vrelovoda.

Izvor: Hina

16.07.2009. 19:47:33
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    blackpanthere
    20.07.2009. 12:30
    Mmmda, naravno, molimo za razumijevanje bla bla. To što šalju najnormalnije račune bez da ih imalo smanje, nikom ništa. Pol mjeseca nemamo tople vode, sad zbog ovog, sad zbog onog, ali uredno sve moramo platiti. Banda lopovska!
Novi komentar
nužno
nužno