« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
VIKEND PROGRAM

Novi val i Valentinovo u Močvari

U Močvari će se tijekom vikenda održati dva tematska tuluma koja nikako ne bi trebali propustiti

(Močvara)
Više o

zagreb-info

,

program Močvara

,

klub Močvara

13.02. NOVI VAL U MOČVARI

Dođite na gradski nasip u subotu 13.02. u 22h i zaplešite uz Paraf, Azru, Film, Haustor, Pekinšku patku, Idole, Šarla Akrobatu, Termite, Pankrte, Električni orgazam, Prljavo kazalište, EKV, Buldožer i sve ostale heroje najboljeg glazbenog razdoblja ovih krajeva.

Za dobru atmosferu će se pobrinuti DJ Vjeran i DJ Pas uz moto "Sve nas nosi isti val!". Upad na tulum je 25kn.

14.02. VUM = VALENTINOVO U MOČVARI

Ah, ljubav! Pojam toliko izlizan od uporabe da mnogi i zaboravljaju njegovo originalno značenje. A ima li goreg načina sa zloupotrebljavanje ljubavi od isforsiranog, amerikaniziranog praznika kakvo je Valentinovo? Najbolje je na taj dan ostati sam doma i razmišljati o tome kako je prokleti kapitalizam našao načina za financijsku eksploataciju skoro svih lijepih ljudskih vrlina.

Ili još bolje: možemo zajedno protestirati protiv eksploatacije Valentinova tako da dovedemo svoje partnere i partnerice te večeri u Močvaru, pa se jako napijemo i kvarimo svima zabavu tako što urlamo iz petnih žila tekstove ultimativnih ljubavnih pjesama (My Heart Will Go On, Love Will Tear Us Apart, Die, Die My Darling...) koje će puštati do-uha-zaljubljeni DJ Mario Kovač.

Upad: samci 20 kn, parovi 30 kn po paru (da je uistinu riječ o paru, a ne o privremenoj uniji potaknutoj simboličnom uštedom, valja dokazati strastvenim poljupcem sa jezikima pred usplahirenim redarima na ulazu - ponuda vrijedi i za homoseksualne parove, it goes without saying!)

08.02.2010. 12:02:45
Novi komentar
nužno
nužno