« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
PARTY

Novi Underground Sessions u Fanaticu

Svakog četvrtka zabava je garantirana, a upad je potpuno besplatan

Underground Sessions Fanatic Juice
Underground Sessions Fanatic Juice (Underground Sessions)
Više o

Fanatic

,

Tara White

,

superheroji

'Underground Sessions' serijal, u četvrtak 27.5.2010., ugošćuje jednog od predvodnika dubstep / garage / uk funky / drum 'n' bass scene u Zagrebu ali i Hrvatskoj općenito, jednog od osnivača legendarnog drum 'n' bass programa ''bassinvaders!'' te pokretača i rezidenta novog ''2N'' programa u klubu Aquarius (A1), dame i gospodo, Nikola Fox aka JUICE!!! Juice za Vas sprema cjelovečernji set koji će biti prožet dubstep / garage / uk funky / drum 'n' bass zvukovima te Vam garantira dobru zabavu!! Ulaz je, naravno, besplatan, a pušenje dozvoljeno!!

''UNDERGROUND SESSIONS'' naziv je novog programa u klubu Fanatic koji ide svaki četvrtak. Začetnik samog programa je Gigi, a sama ideja je zabava, ples, druženje te predstavljanje najboljeg od undeground elektronske glazbe. Pa tako samo za Vas svaki prvi četvrtak u mjesecu rezerviran je za ''The best of Pushkar & Jakopetz''. Svaki drugi četvrtak u mjesecu očekuju Vas razni gosti. Svaki treći četvrtak u mjesecu očekuje Vas goa & psy trance, a svaki posljednji četvrtak u mjesecu očekuje Vas drum n bass, dub step itd. 
''I Want You To Be Part Of U.S.'' 
http://www.UndergroundSessions.co.cc/

- line up -

JUICE
(2N, bassinvaders! | Zagreb, HR)
http://www.myspace.com/juicezg
http://www.last.fm/user/juusu
http://www.bass-invaders.com/

Nikola Fox, poznatiji kao Juice glazbom se bavi od malih nogu. U svojim ranim danima pohađao je glazbenu školu i učio svirati klasičnu gitaru, a istovremeno je u osnovnoj i srednjoj uvijek bio onaj koji je svima snimao mixtejpove i otimao se za kontrolu hi-fija na tulumima. :)

Zanimljiviji dio priče počinje krajem devedesetih. Kao jedan od rodonačelnika d&b scene u Hrvatskoj, zajedno sa Lekkeom pokreću jedan od prvih d&b kruova - Kryo, organiziraju d&b večeri u nekoliko Zagrebačkih klubova, i vode vjerojatno prvu d&b emisiju u hrvatskome eteru - Kryo.FM na Radio Studentu. 

Nekoliko godina kasnije, točnije u ljeto 2003. kao član KSET-a upoznaje Gekku, te se kao njihov zajednički brainchild rađaju bassinvaders!. Ova d&b večer bila je jedna od najredovitijih i najdugovječnijih - bilježi preko 60 mjesečnih izdanja i 7 godina neprekinutog djelovanja. Juice je kao organizator i resident DJ tijekom tih 7 godina vrtio glazbu uz brojne svjetski poznate izvođače kao što su: Friction, Marcus Intalex, Noisia, Phace, Makoto, Jenna G, Cyantific, Blame, Danny Byrd, Big Bud, Loxy, Kasra i brojni drugi. 

Nakon posljednje bassinvaders! večeri, krajem 2009. pokreće vlastitu klupsku večer 2N, koja se od tada događa jednom mjesečno u klubu Aquarius A1, a na kojoj promovira najsvježija kretanja i trendove u plesnoj elektronskoj glazbi, bez žanrovskih ograničenja.
27.05.2010. 09:40:26
Novi komentar
nužno
nužno