« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
HI-TECH

Nove Philips slušalice

Filtriranje zvuka izravno u vaše uši i osiguravanje mikrofona za komunikaciju tijekom igre donosi prednost u Battle Royalu, akcijskim RPG i MMORPG igrama.

Više o

Philips

,

slušalice

Slušalice su dio periferije koji donosi promjene, iako neki podcjenjuju njihovu ulogu: udoban i čist zvuk može poboljšati rad i zabavu, posebno tijekom VC-a i dugih sesija gaminga. Danas je gaming postao toliko složen i sveobuhvatan da postavljanje seta za igranje može biti konkurentska prednost. Filtriranje zvuka izravno u vaše uši i osiguravanje mikrofona za komunikaciju tijekom igre donosi prednost u Battle Royalu, akcijskim RPG i MMORPG igrama.

Stalna usmjerenost na zadovoljavanje potreba potrošača, u kombinaciji s opsežnom tehničkom stručnošću, dovela je do predstavljanja prve serije gaming slušalica u Philipsovu portfelju. Lagani dizajn, prilagodljiva traka za glavu i mekani jastuci osiguravaju optimalno prianjanje i dugotrajnu udobnost nošenja u dvama različitim modelima: Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL.

"Sretni smo što najavljujemo svoju prvu perifernu opremu za gaming", komentirao je César Acosta, voditelj proizvoda MMD-a za Europu. "Doista vjerujemo da u većini nas postoji gamer i želimo svakom svojem kupcu pružiti slušalice koje kvalitetom i udobnošću mogu poboljšati bilo koju igraću sesiju, baš kao što to čine naši monitori."

Philips TAGH301BL: Uzbudljiv zvuk i udobnost u laganom paketu

Philipsove naglavne slušalice TAG301BL imaju jedinstven dizajn koji omogućuje prilagođavanje za najbolju udobnost. Uz namještanje visine, nude dulju udobnost pri korištenju zahvaljujući mekanim unutarnjim PU jastučićima za osjećaj hlađenja. S masom od samo 211 g, iznimno su lagane! Za jednostavnu i udobnu upotrebu, slušalice imaju kabel od 1,8 metara s univerzalnim priključkom od 3,5 mm. Lako dostupni višenamjenski daljinski upravljač (s prekidačem za isključivanje zvuka) i čisti mikrofon zadovoljavaju zahtjeve igrača i profesionalaca, nudeći im produktivno i ugodno online čavrljanje. Neodimijski zvučnik od 40 mm pruža zvuk bez zvučnih izobličenja, istodobno osiguravajući čist zvuk i bogate, podebljane basove. Zatvoreni dizajn pruža izvrsnu zvučnu izolaciju za uživanje u svakom detalju; zvučna izolacija je potrebna ako igrate u bučnom okruženju kako biste se usredotočili na ono što radite.

Philips TAGH401BL: Impresivni 3D zvuk zadovoljava udobnost i funkcionalnost

Philipsove slušalice TAGH401BL korak su više za gamere. Profesionalna i cijenjena tehnologija zvuka Dirac HD/3D pruža dramatičnu nadogradnju kvalitete zvuka s preciznim prostornim pozicioniranjem za prirodno i čisto audioiskustvo. Ova značajka dostupna je korisnicima Windows računala, koji mogu upravljati 3D i HD tehnologijom izravno s ugrađenih kontrola nakon instalacije. Ovi precizno uravnoteženi zvučnici mogu vam pomoći u više igara kako biste bili sigurni da vas protivnik neće iznenaditi. "Dirac rješenja donose novi sloj života i detalja u iskustvo gaminga; zvukovi koji su se prethodno izgubili sada su prisutni i točno postavljeni oko igrača kao da su u stvarnom životu", izjavio je Lars Isaksson, potpredsjednik odjela za slušalice i strujanje zvuka. "Surađujući na razvijanju Philipsovih gaming slušalica, njihovim kupcima pružamo realizam i uronjenost koji stvaraju razliku između uobičajenog i izvanrednog iskustva gaminga. Radujemo se nastavku suradnje s MMD-om kako bismo pomaknuli granice gaming zvuka."

Težine samo 250 grama, imaju prilagodljivu traku za glavu za optimalno prianjanje i omogućuju dugotrajnu udobnost nošenja zahvaljujući prilagodbi visine i mekim jastučićima za uho od PU memorijske pjene. Dizajn sadrži Light FX s breathing white lightom sa svake strane, a omogućava i višesmjerno kompaktno preklapanje.

Kabel od 2,5 metra završava priključkom USB 2.0 za intuitivno povezivanje i brzi prijenos podataka, a ima ugrađen i daljinski upravljač za prilagođavanje glasnoće zvučnika i utišavanje mikrofona. Kroz linijsku kontrolu možete jednostavno prilagoditi surround zvuk između Stereo, 3D i HD sadržaja. Nema više prevrtanja za isključivanje zvuka tijekom igara; uvijek ćete biti spremni za komunikaciju sa suigračima. Nema više ni iznenadnih glasnih zvukova jer možete odmah prilagoditi glasnoću.

Slušalice Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL bit će dostupne od kolovoza 2021. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 284,3 kune i 449,3 kune.

06.08.2021. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno