« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
SC

Nova tura Bendova u rezidenciji

Nije Nishta, Man Zero i Mika Male u tri dana ovog tjedna donose dobru glazbu

Fotografija vijesti
Više o

Mika Male

,

Bendovi u rezidenciji

,

Nije Nishta

,

Man Zero

Bendovi u rezidenciji Kulture promjene nastavljaju punom parom naprijed te vam u iduće tri večeri nude obilje kvalitetnih izvođača i na tone dobrog zvuka.

U utorak, 15. veljače u goste nam stiže veličanstvena trojka pod nazivom Nije Nishta, u sastavu Josip Tocilj, Kruno Levačić te Mario Rašić .

Iduća večer rezervirana je za bend Man Zero i ljubitelje instrumentalnog post te noise-rocka, dok ćete 17. veljače uživati u jednom od zvukovno najposebnijih zagrebačkih sastava - Mika Male. 

Svi koncerti počinju u 21h. Cijena ulaznice je 15 kn i može se kupiti na blagajni Teatra &TD-a na dan koncerta od 19.30h do 22h.

Sav novac od prodanih ulaznica ide u ruke glazbenicima, stoga pokušajte razumjeti ovaj zaokret u konceptu projekta Bendovi u rezidenciji i podržite domaću nezavisnu glazbenu scenu!

Broj mjesta u dvorani je strogo ograničen! Svoju ulaznicu možete rezervirati na e-mail nenad.borovic@gmail.com.

Rezerviranu ulaznicu možete preuzeti do 22 h na dan koncerta.

Cijeli događaj kao i obično bit će prenošen izravnim LIVE prijenosom putem KulTV-a koji možete pratiti na www.sczg.hr/stream.

Projekt Bendovi u rezidenciji, vrhunskim JBL razglasom potpomaže Audio Video Consulting www.avc.hr i legendarni studio KRAMASONIK www.kramasonik.com.

Upade ćete, naravno, moći osvojiti i u nagradnim igrama na Metro portalu.

13.02.2011. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno