« Televizija
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
HBO

Nova serija "Grijeh" Russella T Daviesa

Serija istražuje prijateljstvo i ljubav tijekom krize AIDS-a 1980-ih kroz oči trojice mladih gay muškaraca u Londonu, a glavnu ulogu tumači Olly Alexander

Grijeh
Grijeh (Arhiva)
Više o

HBO

,

serija Grijeh

Nova serija nagrađivanog scenarista Russella T Daviesa, "Grijeh" (It's A Sin), imat će premijeru 23. siječnja na HBO GO-u kada svih pet epizoda dolazi u ponudu.

Serija istražuje prijateljstvo i ljubav tijekom krize AIDS-a 1980-ih kroz oči trojice mladih gay muškaraca u Londonu, a glavnu ulogu tumači Olly Alexander, pjevač synth pop benda Years & Years. Serija će biti prikazana i na HBO kanalu, 9. ožujka u 21.00h.

Godina je 1981., početak novog desetljeća, a Ritchie, Roscoe i Colin započinju novi život u Londonu. Iako se isprva ne poznaju, ove mlade gay momke i njihovu najbolju prijateljicu Jill spoji sudbina te uskoro dijele zajedničke avanture.

Međutim, novi virus se širi, a njihovi životi uskoro će biti testirani na načine koje nisu ni zamišljali. Kako desetljeće prolazi, a oni odrastaju u sjeni AIDS-a, odlučni su živjeti i voljeti strastvenije nego ikad.

Pored Ollyja Alexandera, u seriji glume Omari Douglas, Callum Scott Howells, Lydia West, Nathaniel Curtis, Keeley Hawes, Shaun Dooley, Neil Patrick Harris, Stephen Fry i Tracy Ann Oberman. Izvršni producenti su Russell T Davies (Godine i godine, Vrlo engleski skandal) i Nicola Shindler koja je o seriji izjavila: „'Grijeh' je vrlo britanska priča, ali epidemija AIDS-a bila je globalna i mislim da će publika rezonirati s potresnom pričom o ljubavi, prijateljstvu i padovima koje je to vrijeme donijelo, ispričanom kroz zanimljive i složene likove. Predvođeni mladim i karizmatičnim glumcima, s Russellovim zaštitnim znakom, snažnim pripovijedanjem koje podjednako može nasmijati i rasplakati, nevjerojatno sam ponosna na 'Grijeh'."

20.01.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno