« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Nova Motorola donosi dugo iščekivane snove poklonika pametnih telefona

Ovdje odmah moramo razjasniti kako Moto Z4 Play nije još ugledao svjetlo dana (te nije sigurno kada će to i biti) već je riječ o renderima i glasinama

Moto Z4 Play - glasine
Moto Z4 Play - glasine (Motorola)
Više o

Motorola

,

specifikacije

,

Moto Z4 Play

Motorola odnosno Moto kako se sada zove donosi „ono nešto" što korisnici pametnih telefona odmah primjete pri kupovini svojih „gadgeta". Riječ je o dolasku Moto Z4 Play pametnog telefona.

Ovdje odmah moramo razjasniti kako navedeni nije još ugledao svjetlo dana (te nije sigurno kada će to i biti) već je riječ o renderima i glasinama, svakako poznatog Twitteraša @OnLeaks (Steve H.McFly ).

On navodi kako Moto Z4 Play između ostalog donosi tj, donosit će čitač otiska prsta smješten unutar pripadajućeg zaslona te isto tako i 3,5mm utor pri svojem dnu. Osim toga svoje mjesto ka Moto Z4 Play pametnom telefonu pronašao je i USB-C utor za sinkronizaciju i punjenje kao i slobodni smo reći specifična primarna kamera ispod koje se nalazi LED bljeskalica.

Moto Z4 Play dolazit će s mogućnošću povezivanja na 5G mobilni internet dok će dimenzije zaslona iznositi 6,4". Kada se već dotičemo zaslona, važno je navesti kako će isti posjedovati maleni notch koji će biti smješten pri sredini zaslona te neće biti toliko upečatljiv kako je to slučaj kod konkurencije.

Same dimenzije uređaja deklarirane su kao 158 x 75 x 7.25 mm. Moto Z4 Play za sada je „zaživjela" kao render i nije navedeno niti potvrđeno kada će krenuti (odnosno i hoće li) u proizvodnju, no ako se to i desi svakako ćemo popratiti na našim stranicama.

Za kraj vam u nastavku donosimo cijeli video-zapis pripadajućeg rendera kako bi Moto Z4 Play trebala izgledati kada jednom ugleda svjetlo dana.  

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
06.01.2019. 09:44:00
Novi komentar
nužno
nužno