« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
TOMB RAIDER

Nova Lara Croft prepuna promjena

"Lara Croft and the Guardian of Light" ostala je bez veoma poznatog Tomb Raider imena

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot/HCL.hr)
Više o

Lara Croft

,

video igrice

,

Tomb Raider

Sudeći po screenshotovima iz novonajavljene igre "Lara Croft and the Guardian of Light" nameće se zaključak da se radi o potpuno drugačijoj Lari Croft od one na koju su igrači navikli u Tomb Raider igrama.

Bez brige, poprsje joj je ostalo iste veličine. Drugačija će biti po tome što će se ovaj puta gledati odozgora (izometrično), a sam pristup gameplayu će biti više arkadnog i kooperativnog tipa (spominje se online i offline co-op) gdje će, kao u onim starim automat igrama, biti važni skupljeni bodovi na kraju.

Osim Lare u igri će se pojaviti i misteriozan momak imena Totec kojega će moći upravljati upravo online ili offline suigrač, no rečeno je i kako će se igra moći u potpunosti odigrati i u singleplayer modu.

U nedavnom priopćenju Crystal Dynamicsa, "Lara Croft and the Guardian of Light" ostala je bez veoma poznatog Tomb Raider imena čime developer želi udahnuti novi život u serijal.

Crystal Dynamics paralelno radi na još jednom naslovu, a moguće je da je to upravo novi nastavak Tomb Raidera pa su odgovorni odlučili prvo izdati ovu jednostavnu igru kako bi ponovno udahnuli život liku i djelu Lare Croft.

Saznajte više na HCL Gaming Portalu Lara Croft and the Guardian of Light - potpuno drugačija igra

 

08.03.2010. 07:46:08
Novi komentar
nužno
nužno