« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
STANJE U PROMETU

Normaliziran promet na A1

Promet je umjeren na svim cestama, većina kolnika je mokra i skliska

stanje u prometu HAK
stanje u prometu HAK (HAK)
Više o

stanje u prometu

,

HAK

Od 10.05 sati, nakon izvlačenja autobusa iz prometne nesreće, normaliziran je promet u smjeru Zagreba na autocesti A1, Zagreb-Karlovac kod čvora Karlovac, dok se u smjeru Splita od 37.+500 do 38.+500 vozi jednim trakom. Vozače molimo za strpljenje.

Na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora promet je umjeren. Na autocesti A1, na naplati Lučko, nema dužih čekanja. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu unutrašnjosti, Istri i na Sjevernom Jadranu.

Zbog izljevanja vode, za sav promet zatvorene su ceste: u zagrebačkoj županiji D 36 Pisarovina-Donja Kupčina i Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, na karlovačkom području D 36 Karlovac-Jamnica u mjestu Koritinja, na sisačkom ŽC Mala Gorica-Žažina i cesta u mjestu Staro Selo Topusko, na bjelovarskom području Kreštelovac-Sokolovac, Dražica-Orlovac, ŽC između Topolovice i Špišić Bukovice, ŽC Kaniška Iva-Međurić, LC Kaniška Iva-Marino Selo u mjestu Ribnjaci i LC u Velikoj Jasenovači, na virovitičkom području ŽC 4064 Zokov Gaj-Bokšić Lug, u Požeško-slavonskoj županiji dionica D 38 Pakrac-Brestovac, u mjestu Orljavac, te kroz mjesta Buk, Resnik, Svilna i Kalenić, na slavonsko-brodskom području ŽC Ciglenik-Lužani, a na osječkom području Podgorač-Borovik i D 212 Zmajevac-Batina.

Zbog klizišta na D 34 u mjestu Batinjani (u bjelovarsko-bilogorskoj županiji) promet teče otežano jednim trakom.

U povodu blagdana Tijelova, za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, danas (3. lipnja) od 14 do 23 sata zabranjen je promet na važnijim državnim cestama u Istri i Dalmaciji. Zabrane nema na D 1, Ličkoj magistrali i na autocestama.

03.06.2010. 10:15:35
Novi komentar
nužno
nužno