« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
UNATOČ VREMENU

Normalizira se promet u zemlji, ali autobusi i dalje kasne

Zabilježena su kašnjenja autobusnih linija iz Dalmacije od 30 do 60 minuta, iz Kvarnera i Istre oko 15 minuta

Više o

Hrvatska

,

stanje na cestama

,

snijeg na cestama

,

stanje u prometu

Iako je danas ponovno uspostavljen zračni promet iza Zagreba prema Splitu, loši vremenski uvjeti i dalje čine probleme u autobusnom prijevozu, zbog čega mnoge linije kasne, javlja Hina.

Iz zagrebačkog Autobusnog kolodvora jutros su izvijestili kako se stanje u autobusnom prometu pomalo normalizira.

Zabilježena su kašnjenja autobusnih linija iz Dalmacije od 30 do 60 minuta, iz Kvarnera i Istre oko 15 minuta. Nekoliko autobusnih linija prema Dalmaciji još je otkazano, kao i autobusne linije prema otocima zbog problema u trajektnom prometu. Autobusi prema Hercegovini i dalje ne voze zbog snijega na prometnica.

Vremenske neprilike u Zračnoj luci Zagreb nisu uzrokovale probleme. Zrakoplovni promet se u zagrebačkoj Zračnoj luci odvija uz minimalna kašnjenja, a i dalje nije uspostavljen zračni promet prema Puli i Zadru zbog olujne bure koja ondje puše. Od jutros je ponovno uspostavljen let prema Splitu, navode iz zagrebačke Zračne luke.

Jutarnji let aviokompanije Turkish Airlines na relaciji Zagreb - Istanbul u oba smjera je otkazan, a prodaja karata za popodnevni let Croatie Airlines u istom smjeru za sada je obustavljena radi mogućeg otkazivanja leta zbog najavljene snježne oluje u Istanbulu.

08.02.2012. 12:12:11
Novi komentar
nužno
nužno