« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
SRETNO

Nora Fora otputovala u Ameriku

Nora Šitum je na putu prema mogućoj spasonosnoj terapiji, Vedrana Rudan pita licemjere zašto im onkologija u Klaićevoj nije fora

Nora Fora je dobila svoju priliku ...
Nora Fora je dobila svoju priliku ... (Facebook)
Više o

Vedrana Rudan

,

liječenje

,

Nora Šitum

,

Nora Fora

Nora Fora Šitum je na putu za Philadelphiu gdje je očekuje liječnički tim koji će pokušati eksperimentalnim liječenjem spasiti život teško oboljeloj djevojčici.

Njena majka moli da se na stranicama bolnice ne ostavljaju ružni komentari, jer politika bolnice je takva kakva jest i prema svima je jednaka, radi li se o američkoj ili hrvatskoj teško bolesnoj osobi.

No, javila se i Vedrana Rudan koja je, u svom stilu, prokazala sve loše i grozno što stoji iza cijele priče - Nora je dobila svoju šansu, mobilizirana je cijela Hrvatska, no u toj istoj Hrvatskoj ostalo je tisuće djece s jednako lošom prognozom, oko koje nema Bandića, Ostojića, PR agencija i ostalih željnih slave na tuđoj muci .... Razmišljanja Vedrane Rudan djelomično prenosimo s njene stranice rudan.info:

Djevojčica Nora je samo jedno od hrvatske djece koje ovoga trenutka gubi bitku sa životom. U istom se položaju nalaze dječaci i djevojčice u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Što će se dogoditi bezimenim siročićima? Umrijet će bez svjetala reflektora i histeričnih poteza hrvatskih političara. Da li će Bandić nazvati Rebro, zatražiti njihova imena i njihovim roditeljima uručiti nekoliko stotina tisuća dolara koje će izvući iz prazne gradske kase?

Da li će riječki gradonačelnik Obersnel pomoći umirućoj riječkoj dječici sa pola milijuna dolara? Tko će za njih organizirati prijevoz u Ameriku?

Manipulator Bandić, on je najmoćniji političar u Hrvatskoj? Manipulator Ostojić koji bi se i kao liječnik i kao ministar morao za političku funkciju boriti drugim sredstvima? Što je sa Klaićevom? Kako to da ni Bandić ni Ostojić ne rješavaju slučaj "Klaićeva bolnica" a ona je Referentni centar za solidne tumore dječje dobi?

O donaciji Privredne banke u iznosu od gotovo 16 milijuna kuna mediji govore i pišu s vremena na vrijeme dok male Nore tamo umiru u najstrašnijim mogućim uvjetima. Zašto preuređenje Klaićeve Bandiću nije fora a Nora mu jest fora? Ni ministru Ostojiću Klaićeva nije fora.

 

Ostatak pročitajte u tekstu Smije li samo Nora biti Fora.

07.02.2013. 10:38:26
Novi komentar
nužno
nužno