« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
PURG

Nola napokon u Zagrebu

Dobitnici nagrade Porin za pjesmu godine promoviraju svoj dugoočekivani album na pozornici Purgeraja!

(Nola)
Više o

zagreb-info

,

klub purgeraj

,

Photoshop CS5

Pulska grupa Nola, nakon dugogodišnje stanke definitivno se vratila na glazbenu scenu u velikom stilu. Izbacivši na tržište album "Iznad oblaka", svakim novim singlom uspijevaju doći na vrhove većine glazbenih top ljestvica u Hrvatskoj. Svoj hvaljeni materijal po prvi će puta uživo predstaviti zagrebačkoj publici u Purgeraju 25. svibnja.

Potvrda kvalitete su hvalospjevi u svim dosadašnjim glazbenim recenzijama, a ona najveća je - šest nominacija za ovogodišnju diskografsku nagradu Porin, te naposljetku i osvajanje Porina za pjesmu "Iznad oblaka" koja je proglašena pjesmom godine! 

Nakon otprilike 12 godina, grupa Nola je izbacila još jedan megauspješni hitom, možda i uspješniji od „Dio tebe" iz 1995. Nola je i tada, kao i danas prilično netipična grupa za naše prilike; neohippie filozofija je uvijek bilo nešto što je bend Gabrijele Galant Jelenić i Marijana Jelenića razlikovalo od drugih na sceni. Nakon Porina priča se nastavlja novim singlom i videospotom za pjesmu "Bez tebe", ali i koncertnom promocijom dugoočekivanog albuma.

Karte za koncert u Purgeraju već su u prodaji, te se mogu kupiti po cijeni od 30 kuna  na šanku kluba i u sustavu Eventima. Cijena karte na dan koncerta iznosit će 40 kuna, a koncert počinje u 22 sata.

19.05.2010. 10:50:03
Novi komentar
nužno
nužno