« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana
NOVOSTI

Nokia 7 Plus: HMD Global distribuira nadogradnju na Android 9.0

Dok neki modeli pametnih telefona još čekaju Android Oreo, tvrtka HDM Global upravo distribuira nadogradnju na Android 9.0 za svoje Noke 7 Plus modele.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nokia/Metro)
Više o

Nokia 7 plus

,

Android 9.0

Ponosni vlasnici Nokia 7 Plus uređaja, možete zadovoljno trljati ruke. Sada je i vaš model na elitnom popisu onih koji su dobili devetu cjelovitu verzija popularnog operacijskog sustava. Testiranja Android Pie verzije za programere koja su počela još u svibnju, napokon su završena.

Veličina datoteke stabilne inačice 3.22C za nadogradnju na Androida 9.0 je oko 1,47 GB. Budući da je to velika nadogradnja, preporučujemo da se prije pokretanja OTA nadogradnje povežete s Wi-Fi mrežom.

Što je novo?

  • Izbornik postavki i obavijesti

  • Navigacija sustavom - postoji samo jedna tipka za početnu stranicu koja pruža inteligentna predviđanja kojoj aplikaciji bi mogli pristupiti, daje prijedloge za pristup aplikacijama ili nekoj od značajki u samom pametnom telefonu.

  • AI podrška koja predviđa vaš sljedeći korak dok nešto radite na ekranu

  • Adaptivna baterija: ova značajka na temelju dubokog učenje daje prioritet za prilagodbu baterije za najčešće korištene aplikacije i usluge

  • Adaptivna svjetlina: prilagođava svjetlinu vaše Nokije 7 Plus učenjem iz interakcija s različitim postavkama

  • Nova aplikacija kamere v9.0 s ažuriranim korisničkim sučeljem, Googleovim objektom i Googleovom integracijom pokreta

Uz gore navedene izmjene, nadogradnja donosi još nekoliko novih značajki kao što su navigacija na temelju geste, novi način rada Ne ometaj, identifikaciju relevantnih informacija iz omiljenih aplikacija kako bi vam brže bile prikazane kada je to potrebno te poboljšanja koja su debitirala s Oreom.

Podsjetimo, Nokia 7 Plus ima 6 inčni IPS LCD zaslon koji nudi 1.080 x 2.160 rezoluciju s omjerom slike 18: 9. Zaštićen je slojem Corning Gorilla Glass 3. Hardverska osnova je 14nm Qualcomm Snapdragon 660 AIE koji radi na taktu do 2,2 GHz uz Adreno 512 GPU. Dolazi s Hybrid Dual-SIM utorima, što omogućuje daljnju ekspanziju memorije do 256 GB.

Da više ne duljimo, nemojte zaboraviti pročitati našu cjelovitu recenziju Nokia 7 Plus, ako već niste. 

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

Piše: Sanja Ledinek
04.10.2018. 09:30:00
Novi komentar
nužno
nužno