« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NEOBIČNA SVJETLOST

NLO na noćnom nebu iznad Litve?

Nepoznati leteći objekt snimljen je iznad grada Bialystocka, a bez obzira na nemirnu snimateljsku ruku, jasno je kako se radi o nečemu krajnje neuobičajenom za noćno nebo

Fotografija vijesti
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

UFO

,

Litva

Čovječanstvo od svojih najranijih dana znatiželjno podiže pogled prema nebu, zbog čega ne čudi da su Sunce, Mjesec i zvijezde u našoj kulturi i povijesti igrali neobično važnu ulogu. I dok prizor noćnog neba iz večeri u večer ne mijenja previše, povremeno njime protunji nešto što ni najbolji među nama ne uspijevaju objasniti.

Neobična svjetlost koju je jedan snimatelj-amater uhvatio svojom kamerom na nebu iznad Litve prije dva dana svakako pripada toj kategoriji.

Unatoč tomu što na prvu izgleda kao zvijezda, zumiranjem kamere postaje jasno da se radi o nečem drugom, što podsjeća na svjetla policijske sirene.

Nepoznati leteći objekt snimljen je u srijedu iznad grada Bialystocka, a bez obzira na nemirnu snimateljsku ruku, jasno je kako se radi o krajnje neuobičajenoj pojavi za noćno nebo. Nepoznati se objekt okreće oko svoje osi i baca zrake svjetla u različitim smjerovima, nakon čega ostaje nepomičan četiri minute.

Korisnik Robertas01234, koji je video postavio na YouTube, u komentarima videa postavlja vrlo jednostavno pitanje: „Tko može objasniti što je ovo?"

O čemu se doista ovdje radi ostavit ćemo svakom našem čitatelju da prosudi za sebe.

04.05.2012. 16:51:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Noćna dostava pive
    05.05.2012. 04:57
    Zbog štednje struje, vanzemaljci nam osvjetljuju nebo. Sasvim fer i pozitivno.
  2. avatar
    alen karajkovic
    25.04.2013. 00:22
    isti objekat pratim vec 3ci put iznad Rijeke (pojavio se veceras od 20.30 do 22) u smjeru Italije u zadnjih 6 mj., 1vi put je stacionirao u orbiti i vrtio se zajedno sa Zemljom cca 6 sati (bio na istoj poziciji) i potom ''nestao'', zadnja 2 puta je izvan atmosfere i stacionira izvan orbite i gravitacije Zemlje te se nakon cca . 2-3 sata radi rotacije Zemlje izgubi iz vida na nacin da mu se primjetno smanjuje kut prema zapadu, nestaje iza horizonta kao Sunce, imam fotke, kome treba rado mu ih posaljem mailom na ''proucavanje'', snimao sam sa fotoap. sa stalkom - objekat se ''mice''....zanimljiva stvar, boje mijenjaju i ''rotiraju'', kada je bio najblizi kod snimanja se pojavljuje i bijala aurora koja isijava kao teslina žarulja....
Novi komentar
nužno
nužno