« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SJAJNO!

Niže cijene goriva za kraj sezone

Ovim sniženjem cijena vozači u Hrvatskoj plaćaju najjeftiniji benzin od sredine travnja, dok je Eurodizel najjeftiniji od prve polovice lipnja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FreeDigitalPhotos)
Više o

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 95

Vozači u Hrvatskoj mogu itekako odahnuti, pale su cijene svih naftnih derivata na benzinskim postajama. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, Ina je u srijedu snizila cijenu litre Eurosupera 95 za 10 lipa. Sada stoji 10, 61 kunu. Litra Eurodizela također je jeftinija i to za 9 lipa po litri te sada stoji 10, 07 lipa.

Ovim sniženjem cijena vozači u Hrvatskoj plaćaju najjeftiniji benzin od sredine travnja, dok je Eurodizel najjeftiniji od prve polovice lipnja, pokazuje statistika portala cijenegoriva.info. Također, vozači u Hrvatskoj sada prosječni tank od 50 litara benzina plaćaju 26,5 kuna manje nego početkom srpnja, dok isti tank Euzodizela plaćaju 12,5 kuna manje.

Prema dostupnim podacima, Ina, Petrol i Adria Oil su zasada snizili cijene naftnih derivata na svojim benzinskim postajama. Može se očekivati da će i ostale kompanije učiniti isto tijekom idućih dana. Napominjemo, cijene goriva sve više se razlikuju od kompanije do kompanije.

Jedino na portalu cijenegoriva.info korisnici mogu saznati trenutno važeće cijene goriva u Hrvatskoj te izračunati koliko će uštedjeti. Naime, odabirom vrste te količine goriva mogu doznati koliko će uštedjeti ako gorivo toče na najjeftinijoj u odnosu na najskuplju benzinsku postaju.

27.08.2014. 12:22:19
Novi komentar
nužno
nužno