« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
GOLA I FINA

Nikolina Pišek snimila seriju erotskih fotki za 50.000 eura

GALERIJA/VIDEO - Atraktivna voditeljica nedavno je snimila seriju izuzetno provokativnih fotografija za kalendar vinarije Tikveš

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tikveš)
Više o

Nikolina Pišek

,

gola Nikolina Pišek

,

kalendar

,

erotska fotografija

,

tikveš

Kako prenosi srpski Kurir, za posao snimanja provokativne kampanje za vinariju Tikveš voditeljica Nikolina Pišek dobila je čitavih 50.000 eura.

˝Po prirodi sam egzibicionist, pa sam ovog puta odlučila spojiti lijepo i korisno. Ova suradnja jako je dugo ugovarana i konačno smo je realizirali. Svi koji su imali prilike vidjeti kalendar naprosto su oduševljeni, a što se tiče visine honorara, o tome ne smijem ništa govoriti, ali ću reći da sam i više nego zadovoljna˝, izjavila je Nikolina za Kurir.

Snimanje golišavih fotografija organizirano je u jednom studiju i trajalo je cijeli dan. Voditeljica je na setu plijenila svojim oblinama i profesionalno odrađivala posao, bez obzira na to što joj je bilo jako hladno.

Nema sumnje da će se ovaj kalendar prodati u ogromnoj tiraži i da će mnogi muškarci poželjeti golu Nikolinu na zidu, a sasvim je izvjesno da će vrele fotografije ˝grijati˝ i brojne balkanske kamiondžije dok krstare europskim cestama.  

17.12.2009. 14:52:59
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    donhuangenaro
    17.12.2009. 16:39
    i malo su je fotošopirali... tojest malo više ;-)
  2. avatar
    judge_dred
    17.12.2009. 17:03
    Ma P(išek)ica je ionako plastikaner; malo tuš korekcija nije na odmet - radije bih je gledao u ovakvom izdanju nego u stvarnosti (a viđam je često). Ma ona je ok - dok ne progovori :-)
Novi komentar
nužno
nužno