« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
LOGIČNO

Niko Kovač novi je izbornik Hrvatske, Štimac smijenjen

Iz razloga koje ćemo shvatiti jedino ako se akteri dogovora odluče poklati preko novina Šuker je prihvatio Štimčevu ostavku

Niko Kovač je odmah promijenio status na Fejsu :)
Niko Kovač je odmah promijenio status na Fejsu :) (Facebook)
Više o

Igor Štimac

,

Niko Kovač

,

smjena

,

novi izbornik

Niko Kovač novi je izbornik Vatrenih, objavljeno je na presici u Hrvatskom nogometnom savezu koja je kasnila gotovo sat i pol iz još neutvrđenih razloga.

Igor Štimac je sinoć nakon utakmice izjavio da nudi ostavku iz moralnih razloga, nakon što je par dana prije izjavljivao da njegovu ostavku nitko neće tražiti, a ako on padne, past će i Šuker i Mamić.

Štico je očito računao krivo, jer Mamiću nikako ne odgovara da njegovi puleni ne odu na SP u Brazilu, što će mu sigurno donijeti milijune eura u transferima i robovlasničkim ugovorima, pa je Šuker još sinoć izjavio da "zna što treba raditi".

Danas je to obrazložio ovako:

Gospodin Igor Štimac, imao je maksimalnu podršku nogometnog saveza, i nakon ovih loših rezultata i igre koje nisu na nivou navijačke skupine koja želi gledati pobjedničku ekipu. Ne želim ulaziti u izbor igrača. Na moj prijedlog, IO je na sjednici raspravljao o stanju u A reprezentaciji. Igor Štimac razriješen je dužnosti. Niko Kovač je v.d. izbornika.

Niko Kovač je pred novinarima kratko zahvalio Štimcu na dosadašnjoj suradnji koju su imali kao izbornici seniorske i U-21 reprezentacije, a zatim je najavio rad, što se od njega i očekivalo. 

16.10.2013. 13:47:00
Novi komentar
nužno
nužno