« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
zanio se na burzi...

Nicolas Cage za bankrot krivi svog business managera

Slavni glumac tužit će bivšeg managera koji je u razdoblju financijskog rasta napravio katastrofalne gubitke

(Getty Images)
Više o

bankrot

,

Nicolas Cage

,

Samuel J. Levin

Iako je izuzetno zaposlen, snima barem tri filma godišnje u kojima mu honorari iznose dvadesetak milijuna dolara po filmu Nicolas Cage je bankrotirao. Hollywoodska superzvijezda za bankrot krivi svog poslovnog managera Samuela J. Levina i njegovu firmu te ga je tužio sudu i zahtjeva odštetu od 20 milijuna dolara zbog loših savjeta i katastrofalnog upravljanja imovinom koji su doveli do Cageovog potpunog financijskog uništenja.

Levin je bio Cageov poslovni manager od 2001. do 2008. a glumac tvrdi da nije bio svjestan užasnog stanja svojih financija sve dok nije uposlio novi financijski management. Levin ga o financijskim problemima nije niti obavještavao.

"Umjesto da zaštiti i sačuva Cageovo bogatstvo u razdoblju jednog od najvećih ekonomskih prosperiteta u povjesti Amerike i višestruko ga poveća, Levin je Cageove novce uložio u brojne visokorizične poslove s nekretninama koji su rezultirali klijentovim katastrofalnim gubicima" kaže se u tužbi.

Levin je inače licencirani javni računovođa koji je radio u Kaliforniji skoro 25 godina i nema u svom radnom vijeku nikakvu aferu ili tužbu.


18.10.2009. 10:46:00
Novi komentar
nužno
nužno