« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
STANJE U PROMETU

Nezapamćene gužve na graničnim prijelazima

Cirkus na granicama se nastavlja
Cirkus na granicama se nastavlja (Twitter)
Više o

Bajakovo

,

granični prijelazi

,

kolone

,

Bregana

,

gužve

,

čekanje

,

Macelj

Granični prijelazi gotovo su potpuno zakrčeni vozilima, a najstrašnije su gužve na granici sa Slovenijom koja pojačano provjerava ama baš svako vozilo... i na taj način očito šalje vrlo snažnu poruku vladajućima.

Naime, na Bregani se na ulazak u Hrvatsku čeka 5(!?) sati, na Macelju oko 1.5 sat, dok je na manjim graničnim prijelazima ipak nešto bolja situacija - čekanja na Harmici su pola sata, jednako toliko i na Lupinjaku i Pasjaku, dok se u Dubravi Križovljanskoj čeka dvadesetak minuta.

Što se tiče autobusa, promet je pojačan je na graničnom prijelazu Bregana (izlaz iz Slovenije čekanje 5h, izlaz iz RH 3,5h), Macelj (izlaz iz Slovenije oko 2h).

Kamionski promet na izlasku pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je oko 3 km, te na Maclju oko 1,5h na izlasku iz Slovenije.

 

HAK upozorava da se zbog pojačanog priliva vozila i pojačane kontrole tijekom cijeloga dana očekuju gužve i moguća višesatna čekanja na svim graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom.

Sve u svemu, ako ste planirali skočiti u neku susjednu zemlju - nemojte ni u ludilu!

 

14.04.2017. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno