« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
TV

Nezaboravna 2 - druga sezona sjajne krimi serije na AXN Adriji

Lik Carrie Wells tumači Australka Poppy Montgomery koja je, između ostalog, glumila i FBI-evu agenticu Sam Spade u seriji "Nestali"

Poppy Montgomery u novoj seriji
Poppy Montgomery u novoj seriji (AXN Adria)
Više o

AXN Adria

,

Poppy Montgomery

,

serija Nezaboravna

"Ja sam Carrie Wells. Samo nekoliko ljudi u svijetu ima sposobnosti pamćenja svega. Ja sam jedna od njih. Odaberi bilo koji dan mog života I reći ću ti što sam vidjela i čula: lica, razgovore, tragove (što je korisno kad si policajac). Ako mi nešto promakne prvi put, sve je u redu. Mogu se vratiti I pogledati ponovo. Moj život je... nezaboravan" - tim riječima se detektivka Carrie Wells predstavlja na početku prve sezone.

I doista, njezina memorija je toliko besprijekorna da su svako mjesto, razgovor, radost i tuga zauvijek zabilježeni u njezinom sjećanju i može ih prizvati kad god zatreba. Sve, dakako, osim jednog tragičnog momenta, a to je ubojstvo njezine sestre koje se dogodilo dok je Carrie bila djevojčica. Stručnim rječnikom rečeno Carrie ima sposobnost koja se naziva Hipermnezija.

Osjećajući da joj njezina sposobnost odpomaže u vođenju normalnog života Carrie se povlači iz policijskog posla na nekoliko godina sve dok se neočekivano spoji s bivšim dečkom i partnerom, detektivom Alom Burnsom.

Nakon što je pomogla u rješavanju slučaja shvati da je vrijeme da se vrati natrag na posao I pridružuje se Burnesu u policijskoj postaji u Queensu. Carrieina memorija pomaže njoj i Alu riješiti velik broj slučajeva, što primjeti Eliot Delson, načelnik Odjela za teške zločine. Carrie i Al pristaju pridružiti se postaji na Manhattanu, ali ga ona nagovori da s njima pođe i Joanne Webster, brilijantna doktorica kojoj Carrie jako vjeruje. Njih troje složit će tim sposoban riješiti i najteže slučajeve.

Glavne uloge u seriji "Nezaboravna" pripale su iskusnim TV glumcima koji iza sebe imaju zapažene uloge u drugim serijama. Lik Carrie Wells tumači Australka Poppy Montgomery koja je, između ostalog, glumila i FBI-evu agenticu Sam Spade u seriji "Nestali".

Njezinog partnera Ala Burns glumi glasoviti Dylan Walsh, publici najpoznatiji kao dr. Sean McNamara u seriji "Reži me". Joanne Webster igra veteranka Jane Curtin, članica prve postave slavog showa "Saturday Night Live" i popularna dr. Mary Albright iz sitcoma "Treći kamenčić od sunca".

Prva sezona od 22 epizode premijerno se emitirala od rujna 2011., sa više 10 milijuna gledatelja po epizodi u SAD-u, što je uvjerilo producente da se krene i u drugu sezonu za koju je naručeno 13 epizoda. Krajem rujna službeno je potvrđena i treća sezona koja će se na malim ekranima naći u ljeto 2014. godine.

Drugu sezonu serije "Nezaboravna" možete gledati samo na AXN Adriji od ponedjeljka 7. listopada u tjednom terminu u 21:50.

08.10.2013. 14:07:00
Novi komentar
nužno
nužno