« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
DOČEK 2011.

Nezaboravan doček Nove godine u Piranhi

Vruća atmosfera, ugodno osoblje, prekrasne djevojke, kul ekipa i raznovrsni glazbeni program čekaju vas na dočeku u klubu Piranha - OSVOJITE ULAZNICE

Piranha - Nova godina
Piranha - Nova godina (Piranha)
Više o

Piranha

,

zagreb-info

,

Nova godina

,

nagradna igra

,

doček 2011.

Mjesec prosinac redovno je rezerviran za najbolje zimske provode, a ujedno to je mjesec kada se klub Piranha oprašta od još jedne uspješne i bogate klupske sezone. U vikendima koji su pred nama, obećavamo redom ples, pjevanje, zabavu i nezaboravne predbožićne, božićne i novogodišnje trenutke.

Nakon tradicionalne najveće klupske novogodišnje proslave klub Piranha će zatvoriti vrata za sve posjetitelje na tri mjeseca. Bez odmaranja u tih tri mjeseca bit ćete svjedoci potpuno novog lica Piranhe koja ponovno za sve goste željne najboljeg clubbinga otvara svoja vrata krajem ožujka. Prije nego na vrata entertainment prijestolnice zakuca 1. siječanj, klub Piranha vam s ponosom izdvaja najplesniji novogodišnji tulum...

Piranha New Year's Eve- all inclusive 249/299kn

Nezaobilazno mjesto novogodišnjih urnebesnih tuluma svakako je klub Piranha, a New Year's Eve party ujedno je i tulum zatvaranja klupske sezone kluba Piranha. Oproštajni novogodišnji tulum kluba Piranha tradicionalno je najposjećeniji, a zadovoljni gosti iz godine u godinu vraćaju se na isto mjesto kako bi se ponovno prisjetili svog najboljeg provoda.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Vruća novogodišnja atmosfera, ugodno osoblje, raskošni VIP dio kluba, catering Lido, prekrasne djevojke, kul ekipa i raznovrsni glazbeni program glavni su imperativ novogodišnjeg dočeka u klubu Piranha.

Zarazni urbani strani i domaći klupski hitovi u specijalnom novogodišnjem glazbenom repertoaru Dj Carla garancija su za plesnu groznicu na užarenom plesnom podiju. Za sve VIP goste tu je bogati gastronomski izbor cateringa Lido, a bogati „Open bar" kluba Piranha ponudit će vam neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, te šarenih koktela i šampanjca u ponoć.

Kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto na Piranhinom novogodišnjem oproštajnom partyiju svakako posjetite službene stranice: www.piranha.hr ili se direktno javite na broj mobitela +38591 4629 234.

Zbog iznimno velikog interesa, savjetujemo da svoju ulaznicu za urnebesnu Piranhinu novogodišnju večer rezervirate i kupite na vrijeme.

Spremite se na uzbudljivo putovanje s klubom Piranha u 2011. godinu.

All Inclusive
Girls - 249kn,
Boys - 299kn,
Table 449kn (po osobi),
VIP Table 549kn (po osobi)

13.12.2010. 14:26:36
Novi komentar
nužno
nužno