« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Neven Ciganović na blogu kritizira slavne

Slavlje Mamićevih opisao je: ‘Izvana Dior, iznutra folklor’

Ciganović i Marko ‘modni mačak’ Grubnić ipak neće dobiti svoju televizijsku emisiju
Ciganović i Marko ‘modni mačak’ Grubnić ipak neće dobiti svoju televizijsku emisiju (Marin Tironi/CROPIX)
Više o

Severina

,

marko grubnić

,

Neven Ciganović

,

Rafael Dropulić

,

Minika Kravić

I modnom povratniku iz Amerike, Nevenu Ciganoviću, dodijeljen je medijski prostor kakav jedan plastični celebrity i zaslužuje - blog pod nazivom ‘Plastik Fantastik’, gdje Neven više manje redovito iznosi svoj pogled na šaroliki hrvatski estradni svijet.

Nakon što je od zajedničkog reality showa Nevena i Marka Grubnića ostalo samo u arhivi hrvatskih tabloida, a od showa izgleda nećmo vidjeti ni ‘s’, Neven se obrušio na pisanje i udjeljivanje zajedljivih komentara zvijezdama i inim ‘facama’, otkriva portal Index.hr.

‘Hrvatska Madonna’

Nogomet mu ide na živce, ali izgleda da ni nogometna vjenčanja Nevenu nisu posve draga. ‘U skladu s početkom Eura 2008, održala se i svadba godine, ona Mamića i Kravićke.

Bila je skromna kako su i obećali, potrošili su nešto više od milijun kuna, a Monika je zasjala u Valentinovoj vjenčanici od 60 tisuća kuna. Siguran sam da je i on imao neko dizajnersko odijelo. Sve je upućivalo na to da će to biti jedno od onih stylish vjenčanja, kad tamo goste su zabavljali Thompson i Mišo.

Po ne znam koji put se ponovilo ono, izvana Dior, iznutra folklor’, Neven je izrazio svoje nezadovoljstvo slavljem Mamićevih.

Neven se obrušio i na Seve Nacionale, za koju pak tvrdi kako je u najmanju ruku - zastarjela. ‘Hrvatska Madonna? Halo? Madonna je snimila pornić prije nego što se bacila na pjevanje, a s Crkvom je u nesporazumu još od 80-tih’, smatra Neven, koji je u strahu kako bi Seve sad mogla usvojiti i malog Afrikanca.

Plastik FantastikOd najavljivanog televizijskog showa Nevena Ciganovića i Marka Grubnića, čini se, neće biti ništa.
U svojim prvim bilješkama na blogu ‘Plastik Fantastik’, Ciganović se negativno osvrnuo na svadbu Monike Kravić i Marija Mamića, a lijepe riječi nije imao ni za Rafaela Dropulića, pobjednika ‘Farme’.

Pravo Rafino lice

‘Inače mi ful idu na živce osobe koje teže tome da se svide svima i kojima kao šatro svi odgovaraju. Malo sutra! Baš taj Rafo iz ‘Farme’ kojem su svi u showu bili ‘extra’, gle čuda, nikad nije imao problema s nominacijama i kad je trebalo izabirati sluge, s lakoćom se rješavao svojih najvećih protivnika bez ikakvog ustručavanja.

A kad je došao i taj trenutak da i on jednom mora biti sluga, pokazao je svoje pravo lice, i popizdio’, piše Neven Ciganović, stilist koji se očito nada da će mu, nakon povratka iz SAD-a gdje se bavio tko zna čim, ‘kontrovezni’ stavovi na blogu donijeti veću popularnost i više tabloidnih naslovnica. (METRO)

16.06.2008. 23:07:20
Novi komentar
nužno
nužno