« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
BEZ PLIJENA

Neuspješna pljačka bankomata na Malešnici

Bankomat Zagrebačke banke u Ulici A. T. Mimare 9 je u eksploziji koja je odjeknula oko 3,30 sati oštećen, no pljačkaši ga nisu uspjeli razvaliti i ukrasti novac

Više o

pljačka banke

,

prijevare bankomat

,

pljačkaši

Eksplozivna naprava koju su nepoznati počinitelji noćas postavili na bankomat u zagrebačkom naselju Malešnica nije polučila rezultate, budući da pljačkaši nisu uspjeli opljačkati novac, prenosi Hina.

Bankomat Zagrebačke banke u Ulici A. T. Mimare 9 je u eksploziji koja je odjeknula oko 3,30 sati oštećen, no pljačkaši ga nisu uspjeli razvaliti i ukrasti novac.

U ekploziji nije bilo ozlijeđenih, ali je oštećeno sedam parkiranih automobila, popucala su stakla na okolnim zgradama te na dvije trgovine pored bankomata. U policiji kažu da je riječ o velikoj materijalnoj šteti.

Za sada se ne zna kakvu eksplozivnu napravu su počinitelji koristili.

Isti bankomat nepoznati pljačkaši pokušali su razvaliti i 3. listopada, također oko 4 sata ujutro, no tada je nepoznata eksplozivna naprava aktivirala alarme na parkiranim automobilima i probudila stanare pa su pljačkaši pobjegli neobavljena posla. Tada okolni objekti nisu oštećeni.

U policiji ne žele nagađati je li riječ o istim počiniteljima.

25.10.2011. 13:47:00
Novi komentar
nužno
nužno