« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
E SAD?!

Darko Mihajlović je diplomirani ekonomist

Darko Mihajlović završio je vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu i radio kao financijski direktor na Rebru - smješta li netko Stanoviću?

J*be lud zbunjenog :)
J*be lud zbunjenog :) (Arhiva)
Više o

Aleksandar Stanković

,

Nedjeljom u 2

,

diploma

,

NU2

,

Darko Mihajlović

Darko Mihajlović, gost Aleksandra Stankovića koji je podigao buru u medijima svojim kvalifikacijama, završio je vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i stekao naziv diplomiranog ekonomista, piše Index.

Index je došao u posjed diplome Darka Mihajlovića, kao i dokumenta koji potvrđuje da je Mihajlović radio u KBC Rebro kao pomoćnik predsjednika KPO za ekonomske i financijske poslove, tj. kao financijski direktor.

Sve ovo znači da Darko Mihajlović nije baš pretjerivao u svom predstavljanju, a navodna kvalifikacija računovođe s osnovnom školom pada u vodu.

Da li netko smješta Aci Stankoviću, kojem je danas odrezano 30 postotno smanjenje plaće i zašto je Darko Mihajlović predstavljen kako je predstavljen, sigurno ćemo doznati u danima koji slijede.

Originalne dokumente možete vidjeti na Indexu.

09.11.2012. 14:53:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Ante Porkas
  09.11.2012. 16:26
  Ma nije problem u tome sto je on ili nije diplomirani ekonomista, vec sto je patoloski lazljivac i opsjenar koji nema ni o cemu pojma ali o svemu ima, kao i svi Hrvati, svoje vrlo cvrsto misljenje.

  Pogledajte samo muljanje u odgovoru na konkretno pitanje sto trenutno radi. To je covjek s Munchausenovskim kompleksom kojem je televizija, u svojoj beskajnoj mudrosti, dala prostor da se razmase.

  Darko govori 6 jezika (cuo sam i kako - "Labours party"), ima 4 dizertacije (u ladici doduse, kao i svi posteni Hrvati), savjetovao je Angleu Merkel (napisao je neki komentar na inernatskom forumu upucen *direktno* Bundeskanzelarici), itd., itd. Doduse, sa svim svojim nedokuhanim mislima, poluzavrsenim aluzijama i kripticnim, pitijskim odgovorima nije zvucao nista drugacije ni manje koherentno od vecine hrvatskih politicara. Darka mozemo promatrati u tom kontekstu i kao konceptualnog umjetnika, a Stankovic je, uzimajuci ga zaozbiljno usprkos evidentnim glupostima, tu samo posluzio kao dobro osvjetljena pozornica i ogledalo stanja u nasem drustvu koje nikako ne moze razlikovati intelektuialca od glumca i pozera. Zato nam i je kako nam je.
 2. avatar
  Restauracija Exselon
  09.11.2012. 18:42
  ovo što piše index i ekipa ostalih medija je neistina, on je kao prvo doktor i čovijek koji se prodrmao sve ove koji nas kradu, oni isti drže medije i placaju ih, ako je on kako neko govore nitko i ništa ili samo neki tamo ekonomist, zasto se 5 dana nakon emisije toliko pažnje daje njemu?? pokušavaju izvrgnuti svaku njeovu jer ga se plaše, i svi lažu od reda, on je vrhunski čovijek i takvi se kao uvijek omraze zbog mafije.

  Ivo Andrić je rekao - dođe tako vrijeme kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.
 3. avatar
  hrvoje
  15.11.2012. 20:37
  Čovjek pametno govori, imao doktorat ili ne! Možda laže, ali to se da provjeriti, kad bi se novinari uhvatili posla!!

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xTU32ZPlmas
Novi komentar
nužno
nužno