« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
IZLOŽBE

"Nešto i ništa" - otvorenje izložbe Gordane Zagorec u CeKaTe-u

Njene slike govore o oku nevidljivom čudu svakodnevice, imaginarnim i realnim predmetima, osobama i krajolicima, o snovima, prirodi i životinjama, privlačnoj sili rodnog tla i ukratko čarobnom misteriju života

Radovi Gordane Zagorec
Radovi Gordane Zagorec (Gordana Zagorec)
Više o

izložba

,

Cekate

,

galerija Modulor

,

Ništa i nešto

,

Gordana Zagorec

Galerija Modulor/ Centar za kulturu Trešnjevka /otvara svoja vrata u utorak, 10. travnja izložbi Gordane Zagorec pod nazivom „Nešto i ništa". Početak je u 19 sati, a izložba je otvorena do 4. svibnja.

Gordana Zagorec slikanjem se počela baviti osamdesetih godina. Ono je počelo kao eksperiment i na taj se način nastavilo do današnjeg dana.

Nakon završene srednje škole i Filozofskog fakulteta u Zagrebu odlazi najprije u Francusku potom u Nizozemsku gdje provodi 16 godina. 

Nakon posla slika, a u slobodno vrijeme postavlja izložbe u raznim europskim gradovima. Trenutačno živi, slika i vrtlari u Zagorju.

Njene slike govore o oku nevidljivom čudu svakodnevice, imaginarnim i realnim predmetima,  osobama i krajolicima, o snovima, prirodi i životinjama, privlačnoj sili rodnog tla i ukratko čarobnom misteriju života. One su slikovita poezija koja priča o čudesnim pojavama.

06.04.2018. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno