« Televizija
objavljeno prije 5 godina
NAJAVE

Nestali - uzbudljiva prva sezona na AXN Adriji

Prva sezona serije "Nestali" sadrži ukupno 12 epizoda, a premijerno će se u regiji moći pogledati na AXN Adriji, od 25. travnja u redovitom tjednom terminu četvrtkom u 21:55

Napeto...
Napeto... (Arhiva)
Više o

AXN Adria

,

serija Nestali

Napeti američki krimi serijal "Nestali" premijerno počinje s emitirati danas na AXN Adriji.

Radnja serijala vrti se oko mlade Kit "Kick" Lannigan koja je kao dijete preživjela otmicu, a spasio ju je FBI-jev agent Frank Novak. Otmičari su je "odgajali" punih pet godina prije nego je oslobođena.

Frank se nakon toga pozicionirao kao očinska figura u njezinom životu i nagovorio je da krene na tečajeve samoobrane kako bi kanalizirala svoju agresiju. Kit nikad nije pohađala koledž, nego ima svoj centar za borilačke vještine i jako dobar uvid u psihologiju otmičara i otetih.

Kad je procjenio da je spremna Frank je nagovara da se priduži specijalnom timu koji je stvoren kako bi riješavao slučajeve otmica i nestalih osoba.

Glavne uloge u seriji pripale su Chrisu Nothu ("Seks I grad") koji igra agenta Franka Novaka i mladoj Leven Rambin kao Kit "Kick" Lannigan. U ostalim rolama pojavljuju se Danny Pino kao agent John Bishop, Andy Mientus kao James Finley, još jedna žrtva otmice te Tracie Toms kao agentica Maya Kennedy.

Prva sezona serije "Nestali" sadrži ukupno 12 epizoda, a premijerno će se u regiji moći pogledati na AXN Adriji, od 25. travnja u redovitom tjednom terminu četvrtkom u 21:55.

25.04.2019. 14:39:00
Novi komentar
nužno
nužno