« Život
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Nepisana pravila prijateljstva koja ne smijete prekršiti

Kao i sve na ovome svijetu, i prijateljstvo ima neka svoja nepisana pravila koja jednostavno ne smijete prekršiti kako ne biste izgubili prijatelja

Prijatelji su uvijek tu ... ako su pravi
Prijatelji su uvijek tu ... ako su pravi (Arhiva)
Više o

prijatelji

,

prijateljstvo

,

nepisana pravila

Prijatelji su vrlo važni u životu, zbog njih nam je život i ljepši i duži, no ako prekršimo neka od nepisanih pravila prijateljstva, lako bi se mogli naći na vjetrometini života bez podrške prijatelja.

Stoga, pazite što radite, tvrde stručnjaci navodeći neka od najvažnijih nepisanih pravila - za početak, nemojte krasti prijatelje! Ako vas prijateljica upozna s prijateljicom o kojoj ste do sada slušali samo najbolje, a ona vam odmah klikne kao sjajna osoba, pripazite da je ne preotmete prijateljici jer će vam ona to zamjeriti, i to jako.

Jednako tako, ako je vaša prijateljica izašla s nekim muškarcem nekoliko puta, taj je za vas postao zabranjeno voće. Čak i nakon što njihova veza prestane, njoj bi sigurno bilo vrlo čudno gledati ga kao vašeg novog partnera.

Prijateljima treba biti podrška, uvijek i u svakoj prilici, i to je dvosmjeran odnos. U takvim se situacijama obično razdvajaju pravi prijatelji i oni koji to žele biti jer u tome vide korist. Pravi prijatelji su uvijek uz vas (i vi uz njih), bez obzira na okolnosti. Takve se stvari ne izbjegavaju, nikad.

I da, prijateljstvo je dijeljenje - pažnje, sreće, radosti, tuge ... morate biti uključeni u sve. Ako toga nema, nema ni prijateljstva.

 

23.02.2015. 16:05:00
Novi komentar
nužno
nužno