« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
NATJEČAJ

Natječaj za izlaganje u Galeriji Šira u 2021.

Na natječaj za izložbe, umjetničke projekte /lab/ radionice/ work in progress i sl. mogu se prijaviti isključivo prijedlozi/koncepti koji su detaljno-idejno, organizacijski i vremenski razrađeni te u fazi pripreme

Probajte, možda prođe ;)
Probajte, možda prođe ;) (Arhiva)
Više o

natječaj

,

Galerija Sira

Sveučilište u Zagrebu, Akademija likovnih umjetnosti, raspisuje Natječaj za izlaganje u Galeriji Šira u 2021. godini, za koji se prijave primaju do 1. rujna 2020.

Na natječaj za izložbe, umjetničke projekte/lab/radionice/work in progress i sl. mogu se prijaviti isključivo  prijedlozi/koncepti koji su detaljno-idejno, organizacijski i vremenski razrađeni te u fazi pripreme.

Profil sudionika natječaja:

Studenti diplomskih studija, diplomanti, studenti specijalističkih i doktorskih studija, dobitnici rektorove nagrade i summa cum laude (automatski ulazak u konkurenciju), alumni (do 5 godina od diplome), studenti međunarodne razmjene, studenti partnerskih Akademija u i izvan Hrvatske.

Natječajne kategorije:

Samostalna izložba (do 3 autora), Skupna izložba (više od 3 autora); Umjetnički projekt/lab/radionica/ work in progress i sl.; Popratni program (odvija se između 2 otvorenja izložbi).

Rok prijave: 01.09.2020. godine u ponoć.

Detalji natječaja:
http://www.shira.alu.hr/ 

17.07.2020. 18:59:00
Novi komentar
nužno
nužno