« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
OPASNA NERETVA

Nastavlja se potraga za dvojicom nestalih ribara

Policiji je nestanak ribara prijavljen danas u 12,30 sati, a prevrnuta barka pronađena je oko 16,30 sati na predjelu Škanju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

Neretva

,

potraga

,

nestali ribari

Potraga za dvojicom ribara u Neretvanskom kanalu se nastavlja, a danas popodne pronađena je njihova prevrnuta barka u blizini ušća Neretve, doznaje se od dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

Traganje za ribarima iz Komina - ocem i sinom Antom i Zlatkom Oršulićem koordinira Nacionalna središnjica iz Rijeke. Oni su jučer oko 18 sati krenuli u ribolov, a oko 22 sata uputili su poziv za pomoć, kojeg je čuo jedan ribar u blizini. Ujutro su mještani krenuli u potragu, a u jednoj ribarskoj kućica na desnoj obali Neretve pronašli su njihove osobne stvari. Pretpostavlja se da im se barka prevrnula te da su upali u hladnu rijeku.

Policiji je nestanak ribara prijavljen danas u 12,30 sati, a prevrnuta barka pronađena je oko 16,30 sati na predjelu Škanju, u blizini ušća Neretve. Uz policiju i lučku kapetaniju u potrazi je sudjelovao i helikopter. Potraga se nastavlja. (hina/metro-portal)

14.01.2010. 21:35:43
Novi komentar
nužno
nužno