« Svijet
objavljeno prije 14 godina
PUTIN

Naši razmijenjeni špijuni imati će svijetlu budućnost u Rusiji

Ruski premijer rekao je da se susreo s ruskim špijunima razmijenjenim sa SAD-om ranije ovog mjeseca i obećao im svijetlu budućnost u Rusiji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Rusija

,

Vladimir Putin

,

Ilica 92

"Nemam dvojbe da će imati zanimljive, sjajne živote", rekao je Putin, bivši agent KGB-a, novinarima tijekom radnog posjeta Ukrajini.

Desetero ljudi ranije ovoga mjeseca priznalo je da je tajno radilo za Rusiju u SAD-u nakon čega su deportirani u Rusiju koja je sa svoje strane pristala osloboditi četiri osobe zatvorene zbog sumnje da su surađivale sa zapadnim obavještajnim službama.

Putin, koji je bio agent KGB-a u zapadnoj Njemačkoj u doba SSSR-a, nije rekao gdje se sastao sa špijunima ali je rekao da su zajedno pjevali sovjetske pjesme te da im je rekao da cijeni ono što su napravili.

"Što se tiče tih ljudi, svaki od njih je imao težak život", rekao je Putin. "Prvi je problem ovladati stranim jezikom kao da je tvoj. Misliti i govoriti ga i mnogo godina činiti što vam je rečeno u interesu tvoje domovine ne računajući na diplomatski imunitet", dodao je. (hina/metro-portal)

24.07.2010. 23:19:18
Novi komentar
nužno
nužno